Extra tijd

Extra tijd - A.H.J. Dautzenberg | Warmolth.org

...Omgevingswet vraagt extra tijd. Samenvatting ... Ceballos schiet Arsenal in extra tijd naar halve finales ... ... . De invoering van de Omgevingswet kost meer tijd dan verwacht. Dat schrijft m inister Stientje van Veldhoven voor Milieu en Wonen aan de Eerste en Tweede Kamer. In de brief gaat de minister in op de haalbaarheid van de inwerkingtreding per 1 januari 2021. Er is meer dan de sport alleen. Ook voor Suzanne Schulting, olympisch kampioene op de 1000 meter shorttrack. Elke week in de lifestyle-rubriek van Tele ... Extra tijd | A.H.J. Dautzenberg ... . Elke week in de lifestyle-rubriek van Telesport 'EXTRA TIJD' verrassende ... Fabrikanten hebben extra tijd nodig om loodvrije alternatieven technisch mogelijk te maken en de betrouwbaarheid ervan aan te tonen. Manufacturers need additional time to make possible lead-free alternatives technically practicable and to demonstrate reliability. Extra tijd voor indienen zienswijze provinciale omgevingsverordening (01 april 2020) De provincie geeft gemeenten en andere partijen vanwege de coronacrisis 6 weken langer de tijd om hun zienswijze in te dienen over de ontwerp Omgevingsverordening NH2020. Extra tijd. Omdat veel werkgevers niet in staat zijn om tijdig voor alle werknemers aan deze administratieve verplichting te voldoen, is hiervoor drie maanden extra uitstel mogelijk. Dit betekent dat dan voor arbeidsovereenkomsten voor onbepaalde tijd toch alvast het lage WW-percentage toegepast mag worden. Let op! Extra tijd voor gesprek over bouwplan Kloostervelden Etten-Leur . ETTEN-LEUR - Belanghebbenden krijgen nog wat extra tijd voor overleg over de toekomst van de Kloostervelden in Etten-Leur....

INFORMATIE

AUTEUR
A.H.J. Dautzenberg
DIMENSIE
7,3 MB
BESTANDSNAAM
Extra tijd.pdf

OMSCHRIJVING

De zeventigjarige Gustaaf Meulenberg heeft nog maar enkele weken te leven. Met dat lot heeft hij zich verzoend. Wat hij daarentegen niet kan verkroppen is dat zijn favoriete voetbalclub dreigt te degraderen. Om Roda JC te kunnen steunen in de degradatiestrijd probeert hij zijn sterven dan ook zo lang mogelijk uit te stellen.Zijn zoon Marcel heeft zijn eigen redenen om het leven van zijn vader te rekken. Hij gaat daartoe niet alleen de strijd aan met de werkelijkheid, ook stuit hij op een mysterieuze, in zwart geklede cowboy. Bovendien ontdekt Marcel een bizar familiegeheim, waardoor de jeugd van zijn vader - en daardoor die van hem en zijn tweelingbroer – in een nieuw licht komt te staan.'Extra tijd' is zowel een ontroerende voetbalroman als een psychologisch portret van een arbeidersfamilie in nood. Met zijn heldere en dwingende stijl grijpt A.H.J. Dautzenberg de lezer bij zijn lurven en voert hem mee naar een zenuwslopende finale.

Wil je het boek lezen?Extra tijd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.H.J. Dautzenberg. Lezen Extra tijd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN