Eskimoland

Eskimoland - Niko Tinbergen | Warmolth.org

... verscheen voor het eerst en voor het laatst in 1934 in een heel kleine oplage ... Eskimoland | Radio 1 ... . Met een voorwoord van Tijs Goldschmidt Omslagontwerp: Christoph Noordzij Eskimoland, Niko Tinbergen, zo goed als nieuw exemplaar Uitgeverij van Oorschot, paperback met flappen, 212 pagina's Groenland Eskimoland Fragment OVT 9 mei 1999 uur 2 (6 min.) 9 mei 1999 . Dit fragment is onderdeel van. Ovt 9 mei 1999 . 10.00-11.00: De column van oud-minister-president Willem Drees over de Tweede Wereldoorlog en kamp Buchenwald. Eskimoland. Ein Bericht aus der Arktis. Der Verhaltensforscher Niko Tinberge ... bol.com | Eskimoland (ebook), Niko Tinbergen ... ... . Eskimoland. Ein Bericht aus der Arktis. Der Verhaltensforscher Niko Tinbergen verbrachte 1932/33 vierzehn Monate bei den grönländischen Inuit, die damals noch als Jäger und Sammler lebten. Sein faszinierender Bericht, der 2017 wiederentdeckt wurde, ... Eskimoland van Niko Tinbergen (boek, paperback, ISBN 9789028261976). Het laatste nieuws met duiding van redacteuren, achtergronden, columns, opinie, wetenschap, en recensies van kunst & cultuur door de Volkskrant. Ruim een jaar verbleven Tinbergen en zijn vrouw in verschillende nederzettingen om onderzoek te doen. Het enthousiaste verslag van hun reis, Eskimoland, verscheen in 1934 in kleine oplage en is nu door Uitgeverij Van Oorschot opnieuw uitgegeven. Wie bang is voor taaie biologische uiteenzettingen hoeft niet te vrezen. Eskimoland van N. Tinbergen (boek, paperback, ISBN 9789050113014). Navicula Eskimoland Eskimoland - Niko Tinbergen . Dezelfde dag dat ik Eskimoland uit las, zag ik een programma op Discovery Channel. Het was zo'n programma dat mij nooit kan bekoren, over een groep mensen op zoek naar grondstoffen in de hoop fortuin te kunnen maken. Eskimoland was tot aan deze publicatie een volkomen vergeten boek. Het verscheen voor het eerst en voor het laatst in 1934 in een heel kleine oplage. …Meer Informatie en Bestellen > Overzicht van romans, thrillers, reisverhalen en andere boeken van Groenlandse schrijvers. Eskimoland is een onwaarschijnlijk fris en helder verslag van een geweldig jaar van vrijheid en schoonheid in de natuur. Eskimoland was tot aan deze publicatie een volkomen vergeten boek. Het verscheen voor het eerst en voor het laatst in 1934 in een heel kleine oplage. …Meer Informatie en Bestellen > Home; Activiteiten; Boekentips; Webwinkel; Adriaan; De Heinen Cadeaukaart; Home; Activiteiten; Boekentips; Webwinkel; Adriaan; De Heinen Cadeaukaart...

INFORMATIE

AUTEUR
Niko Tinbergen
DIMENSIE
12,91 MB
BESTANDSNAAM
Eskimoland.pdf

OMSCHRIJVING

In het 'Internationale Pooljaar' 1932-1933 reist de jong gepromoveerde bioloog Niko Tinbergen met zijn vrouw Lies per schip vanuit Kopenhagen naar Groenland. Ze gaan ruim een jaar doorbrengen in eskimonederzettingen aan de oostkust van dat immense eiland. Eskimoland is een fris en helder verslag van een geweldig jaar van vrijheid en schoonheid in de natuur.

Wil je het boek lezen?Eskimoland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Niko Tinbergen. Lezen Eskimoland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN