De poncho must go on

De poncho must go on - Tosca Niterink | Warmolth.org

... naar alle uithoeken van de wereld om daar vervolgens op onnavolgbare wijze verslag van te doen in de NRC én in het theater ... De poncho must go on - Tosca Niterink - 9789057599422 ... ... . 'De poncho must go on, en andere afritsverhalen' door Tosca Niterink - Onze prijs: €18,50 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis De poncho must go on | ISBN 9789057599439 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Ze begeven zich onder de amish, bezoeken een penispark en worden India uitgezet vanwege belediging van het staatshoofd. To ... bol.com | De poncho must go on, Tosca Niterink ... ... . Ze begeven zich onder de amish, bezoeken een penispark en worden India uitgezet vanwege belediging van het staatshoofd. Tosca Niterink doet op dolkomische wijze verslag van al deze avonturen, want waar ze ook is: De poncho must go on. Uitgeverij Podium, 2018 De poncho must go on. Tosca Niterink - Paperback / softback. Details Al jaren trekt Tosca Niterink er met haar vaste dans- en wandelpartner Annie op uit, liefst naar een weinig voor de hand liggende plek. Kamperen in Patagonië, wandelen tussen de knoflookvelden in Zuid-Korea, ... Ze begeven zich onder de amish, bezoeken een penispark en worden India uitgezet vanwege belediging van het staatshoofd. Tosca Niterink doet op dolkomische wijze verslag van al deze avonturen, want waar ze ook is: De poncho must go on. Haar verhalen zijn nu gebundeld in het boek De poncho must go on (Uitgeverij Podium). Zoals de titel en de ondertitel (En andere afritsverhalen) doen vermoeden, is het ouderwets grinniken geblazen met deze verhalen. Dat begint al in de inleiding, als blijkt dat Tosca Niterink die niet zelf heeft geschreven. Anita Janssen heeft het moeten doen. Ze begeven zich onder de amish, bezoeken een penispark en worden India uitgezet vanwege belediging van het staatshoofd. Tosca Niterink doet op dolkomische wijze verslag van al deze avonturen, want waar ze ook is: De poncho m...

INFORMATIE

AUTEUR
Tosca Niterink
DIMENSIE
5,77 MB
BESTANDSNAAM
De poncho must go on.pdf

OMSCHRIJVING

Al jaren trekt Tosca Niterink er met haar vaste dans- en wandelpartner Annie op uit, liefst naar een weinig voor de hand liggende plek. Kamperen in Patagonië, wandelen tussen de knoflookvelden in Zuid-Korea, een geheel verzorgde busreis naar Tsjernobyl of de Ganges afvaren: nergens deinzen deze amateurpelgrims voor terug. Ze begeven zich onder de amish, bezoeken een penispark en worden India uitgezet vanwege belediging van het staatshoofd.Tosca Niterink doet op dolkomische wijze verslag van al deze avonturen, want waar ze ook is: De poncho must go on.

Wil je het boek lezen?De poncho must go on in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tosca Niterink. Lezen De poncho must go on Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN