De onverklaarbare logica van mijn leven

De onverklaarbare logica van mijn leven - Benjamin Alire Sáenz | Warmolth.org

... me eigenlijk al helemaal niet meer herinneren wat ik van Sáenz' andere boek, Aristoteles en Dante ontdekken de geheimen van het universum, vond, maar blijkbaar was het me wel zodanig bij gebleven dat ik niet hoefde te twijfelen over of ik een volgende boek van deze auteur ... De onverklaarbare logica van mijn leven - Benjamin Alire ... ... ... Het e-book De onverklaarbare logica van mijn leven, geschreven door Benjamin Alire Sáenz, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 De onverklaarbare logica van mijn leven - Benjamin Alire Saénz Fijnzinnig en indringend pareltje De Amerikaanse auteur Benjamin Alire Sáenz liet zich vorig jaar op de Nederlandstalige boekenmarkt opmerken met Aristoteles en Dante ontdekken de geheimen van het universum ... De onverklaarbare logica van mijn leven van Benjamin Alire ... ... .95 De onverklaarbare logica van mijn leven - Benjamin Alire Saénz Fijnzinnig en indringend pareltje De Amerikaanse auteur Benjamin Alire Sáenz liet zich vorig jaar op de Nederlandstalige boekenmarkt opmerken met Aristoteles en Dante ontdekken de geheimen van het universum, de eerste naar het Nederlands vertaalde YA-roman van de auteur. De onverklaarbare logica van mijn leven was mijn kennismaking met Benjamin Alire Saenz. Ik begon het verhaal met weinig verwachtingen, ik had al heel veel positieve dingen gehoord over zijn vorige boek en over dit boek. Ik had echter geen referentie dus ik ging er blanco in. Wat me het eerste opviel was de schrijfstijl, deze is heel poëtisch. Recensie: De onverklaarbare logica van mijn leven - Benjamin Alire Sáenz De onverklaarbare logica van mijn leven gaat over de 17-jarige jongen Salvador, 'Sal' of 'Sally' voor vrienden. Zijn moeder overleed toen hij drie jaar oud was waarna hij geadopteerd werd door de homoseksuele Vincent die bevriend was met zijn moeder. De onverklaarbare logica van mijn leven. Lief, mooi en indringend [Recensie] Salvador dacht dat hij wist waar hij hoorde in de wereld. Maar als hij geconfronteerd wordt met zijn veranderende gedrag, begint hij meer en meer na te denken over zijn verleden, heden en toekomst. De onverklaarbare logica van mijn leven | ISBN 9789463491112 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De onverklaarbare Logica van mijn Leven. aanrader. Trefwoord(en) vriendschap adoptie homoseksualiteit grootmoeders zoektochten puberteit ontdekken. Genre leesboek. Vanaf 15 jaar. Salvador groeit op bij zijn Mexicaanse adoptievader. Zelf is hij echter blank. Zijn beste vrienden Sam en Fito hebben wel Mexicaanse roots. De onverklaarbare logica van mijn leven Auteur Benjamin Alire Sáenz Vertaler Elise Kuip. Taal Nederlands Oorspr. taal Engels Oorspr. titel The inexplicable logic of my life. Uitgever [Alkmaar]: Blossom Books ... Lees „De onverklaarbare logica van mijn leven" door Benjamin Alire Sáenz verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Het is de eerste dag van Sals laatste jaar op de middel...

INFORMATIE

AUTEUR
Benjamin Alire Sáenz
DIMENSIE
12,67 MB
BESTANDSNAAM
De onverklaarbare logica van mijn leven.pdf

OMSCHRIJVING

Het is de eerste dag van Sals laatste jaar op de middelbare school en alles staat op het punt te veranderen. Salvador dacht dat hij wist waar hij hoorde in de wereld. Maar als hij geconfronteerd wordt met zijn veranderende gedrag, begint hij meer en meer na te denken over zijn verleden, heden en toekomst. Sal is als Amerikaans adoptiekind opgegroeid bij een Mexicaanse homoseksuele vader. Is hij dan Amerikaans-Mexicaans, of Mexicaans-Amerikaans? En welk gedrag heeft hij van zijn liefdevolle vader geleerd, en welke karaktereigenschappen komen van zijn biologische ouders? Of is Sal gewoon zichzelf? Samen met zijn vrienden en zijn vader zoekt hij uit wie hij is en waar hij hoort, maar ontdekt hij vooral hoe belangrijk het is om te kunnen zijn wie je écht bent.

Wil je het boek lezen?De onverklaarbare logica van mijn leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Benjamin Alire Sáenz. Lezen De onverklaarbare logica van mijn leven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN