Groepsdynamica / 10e editie

Groepsdynamica / 10e editie - David Johnson | Warmolth.org

...avid Wolcott Johnson en Frank Johnson. ISBN: 9789043095181 ... Groepsdynamica, met MyLab NL toegangscode 11e editie Boek ... ... . Dit u... Deze editie van Groepsdynamica, theorie en vaardigheden besteedt meer aandacht aan de Roos van Leary en systeemtheorie. Door het actualiseren en toevoegen van meer Nederlandse en Vlaamse voorbeelden sluit het boek beter aan op het onderwijs in de Benelux. 'Groepsdynamica, met MyLab NL toegangscode 11e editie' door David Johnson, Frank Johnson - Onze prijs: €58,50 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis 9789043095181 Groepsdynamica / 10e editie koop je vanaf 9.99 tweedehands bij Bookmatch. 100% veilig Geen énkel ris ... Groepsdynamica / 10e editie Notes - Stuvia ... .99 tweedehands bij Bookmatch. 100% veilig Geen énkel risico. Samenvatting van het boek Groepsdynamica 10e editie geschreven door D. Johnson F. Johnson Ed Caffin Nicole Ramakers-hovens Janine Luijk Liesbeth Coffeng David Johnson Frank Johnson. De samenvatting is van de 2e druk van het boek ISBN 9789043095181. Het uittreksel van Groepsdynamica 10e editie is geschreven door uitgever StudentsOnly en volledig inhoudelijk gecheckt. Vergelijken - Groepsdynamica 10e editie (David Johnson) ISBN: 9789043095181 - Groepsdynamica, theorie en vaardigheden is een grondige inleiding in de theorie van en het onderzoek naar de groepsdynamica. Belangrijke succesfactor van dit boek is de grote… 10e editie | ISBN 9789043095181 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Groepsdynamica introduceert de theorie van en het onderzoek naar groepsdynamica. In dit boek worden groepen en de manier waarop individuen in een groep functioneren bestudeerd. Daarbij wordt onder andere gekeken naar de ontwikkeling, communicatie, vaardigheden en doelen van een groep. On this page you find summaries, notes, study guides and many more for the study book Gr...

INFORMATIE

AUTEUR
David Johnson
DIMENSIE
10,90 MB
BESTANDSNAAM
Groepsdynamica / 10e editie.pdf

OMSCHRIJVING

Groepsdynamica, theorie en vaardigheden is een grondige inleiding in de theorie van en het onderzoek naar de groepsdynamica. Belangrijke succesfactor van dit boek is de grote aandacht voor de praktijk.Het boek begint met het uitleggen van het begrip groepen en groepsdynamica en behandelt vervolgens groepsprocessen, en het zijn van een onderdeel van een groep. Het gaat daarna echter ook een stap verder en verdiept zich in het hebben van een sturende rol in een groep (leiderschap, macht en besluitvorming, etc.). Het actuele onderwerp diversiteit wordt in een apart hoofdstuk behandeld.Met behulp van individuele en groepsoefeningen wordt de behandelde theorie in de praktijk gebracht. Daarnaast worden studenten aan de hand van diagnostische oefeningen uitgedaagd hun eigen groepsgedrag te bestuderen. Zo leren zij niet alleen de theorie, maar zien zij de werking van groepsdynamica ook in een praktijksituatie. Tegelijkertijd doen zij kennis op over hun eigen rol in groepsprocessen.Het boek heeft een algemene invalshoek. Twee specialistische verdiepingshoofdstukken over groepsdynamica in het onderwijs en in therapeutische situaties kunnen worden gedownload op de begeleidende website.NieuwIn deze tiende editie zijn er nieuwe actuele Nederlandse praktijkcases toegevoegd. Waaronder een case over Gouda Oost, die recentelijk veel in het nieuws is geweest.Elke hoofdstuk opent in deze editie met een praktijkcase. Daarnaast is de bijbehorende website uitgebreid met interactieve meerkeuze vragen, extra hoofdstukken en links naar YouTube filmpjes met video-opdrachten.DoelgroepGroepsdynamica is bedoeld voor studenten in het hoger onderwijs in sociale studierichtingen (MWD, SPH, CMV, TP en lerarenopleidingen). Door de brede opzet van het boek is het bruikbaar gedurende de hele opleiding. Mensen die beroepshalve of vanuit een andere studierichting (bijvoorbeeld HEAO) meer van groepsdynamica willen weten kunnen echter ook goed met dit boek uit de voeten.

Wil je het boek lezen?Groepsdynamica / 10e editie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur David Johnson. Lezen Groepsdynamica / 10e editie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN