Onder een hemel van sproeten

Onder een hemel van sproeten - Alex Boogers | Warmolth.org

... vele lagen, perspectief-wisselingen en maatschappij-kritiek ... Onder een hemel van sproeten - Alex Boogers | Roman vol ... ... . Een strijd om uit het troosteloze bestaan te komen. Een prachtig literair boek om te lezen en daarna je eigen conclusies voor je eigen leven te trekken. Zonder al te veel belerend te zijn. Stoeptegels op een straat. Met Onder een hemel van sproeten komt Alex Boogers wederom met een ijzersterk verhaal naar voren. In zijn nieuwe roman laat Boogers zien dat discriminatie, racisme en vergelding in 2009 aan de orde van de dag zijn. Onder een hemel van sproeten. Na de dood van zijn vrouw be ... Onder een hemel van sproeten - Alex Boogers | Roman vol ... ... . Onder een hemel van sproeten. Na de dood van zijn vrouw bezoekt Jacob Mantel elke dag een van de meren in het bos, aan de rand van de stad. Het is nu al vierentwintig dagen geleden dat hij een ijsvogel heeft gezien. Bij het meer ontmoet hij Amy, een jong meisje met een verschrikkelijk geheim. Ze schrijft over haar leven in haar dagboek, maar langzaam weet Jacob haar vertrouwen te winnen. De kern van Onder een hemel van sproeten laat zich samenvatten in een zin van Amy in haar dagboek: 'Een geschiedenis waarin iedereen zich kan herkennen, hoe pijnlijk die geschiedenis ook is en hoe moeilijk het voor anderen ook is om die te verteren' Na twee jaar is nu zijn nieuwe roman versc...

INFORMATIE

AUTEUR
Alex Boogers
DIMENSIE
10,39 MB
BESTANDSNAAM
Onder een hemel van sproeten.pdf

OMSCHRIJVING

Let op! Alleen te lezen via de Kobo bol.com app. 2009. Amerika heeft zojuist zijn eerste zwarte president gekozen. Voor een korte periode lijkt er iets van hoop te ontstaan in de wereld, maar voor de zwarte Harvey is die ene dag precies hetzelfde als alle andere. In zijn troosteloze wijk vecht iedereen om te overleven. Zo ook zijn buurmeisje Amy, die een verschrikkelijk geheim met zich meedraagt. De enige die ze vertrouwt is Jacob, een oude man wiens dierbaarste herinneringen zijn gestorven met zijn vrouw.Ouderdom en jeugd, zwart en blank, volks en elitair: Alex Boogers schept een universum vol tegenstellingen. Onder een hemel van sproeten — een confronterende roman over afkomst, vriendschap en vergelding.

Wil je het boek lezen?Onder een hemel van sproeten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alex Boogers. Lezen Onder een hemel van sproeten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN