Heb jij haar gezien?

Heb jij haar gezien? - Sophie Hannah | Warmolth.org

...rdeeld * 0. 1 ster - Ik vond het niks 2 sterren - Niet leuk 3 sterren - Wel in orde 4 sterren - Ik vond het leuk 5 sterren - Ik vond het geweldig ... Heb jij haar gezien? van Sophie Hannah | Boek en recensies ... ... . 'Heb jij haar gezien?' vertelt het verhaal van Cara Burrows. Cara vertrekt voor een paar weken naar een wellnessresort om haar problemen het hoofd te bieden. Zij besluit tot deze daad zonder haar man en kinderen daarover in te lichten. Wanneer Cara, na een lange reis, ... Heb jij haar gezien?. Cara Burrows verlaat uitgeblust haar man en kinderen, en vlucht naar een wellnessresort. Als ze daar uitgeput haar hote ... Recensie van Hanneke Tinor-Centi over Heb jij haar gezien ... ... ... Heb jij haar gezien?. Cara Burrows verlaat uitgeblust haar man en kinderen, en vlucht naar een wellnessresort. Als ze daar uitgeput haar hotelkamer betreedt blijkt die al bezet. Het foutje van de receptionist doet Cara twijfelen; het meisje dat ze springlevend in de kamer heeft gezien is iemand die ze niet gezien kán hebben: de vermoorde Melody Chapa, wier ouders een levenslange gevangenis ... 'Heb jij haar gezien?' vertelt het verhaal van Cara Burrows. Cara vertrekt voor een paar weken naar een wellnessresort om haar problemen het hoofd te bieden. Zij besluit tot deze daad zonder haar man en kinderen daarover in te lichten. Wanneer Cara, na een lange reis, vermoeid haar hotelkamer... Heb jij haar gezien? is een psychologische thriller dat voor een aantal aangename leesuren zorgt. Bezoekersreacties: Ali Asen (67) op 26 januari 2019: Tweet Langdradig,onwaarschijnlijk verhaal. De stijl draagt niet bij tot het volgen van de verhaallijn Oordeel: Elise (54) op ... Heb jij haar gezien? Oorspronkelijke titel: Did You See Melody? Oorspronkelijk uitgegeven door: Hodder & Stoughton Ltd., Londen ... Ik heb heel lang gedacht dat mijn zusje Emory meer geluk had dan ik. Soms denk ik dat nog wel eens. Ze s erf voordat ze haar konden ver-moorden. Ik vind Heb jij h...

INFORMATIE

AUTEUR
Sophie Hannah
DIMENSIE
4,47 MB
BESTANDSNAAM
Heb jij haar gezien?.pdf

OMSCHRIJVING

Cara Burrows verlaat uitgeblust haar man en kinderen, en vlucht naar een wellnessresort. Als ze daar uitgeput haar hotelkamer betreedt blijkt die al bezet. Het foutje van de receptionist doet Cara twijfelen; het meisje dat ze springlevend in de kamer heeft gezien is iemand die ze niet gezien kán hebben: de vermoorde Melody Chapa, wier ouders een levenslange gevangenis uitzitten voor de moord op haar. Cara raakt verwikkeld in een web van leugens en intrige, een gevaarlijk web.

Wil je het boek lezen?Heb jij haar gezien? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sophie Hannah. Lezen Heb jij haar gezien? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN