De stilte van Thé

De stilte van Thé - Marie de Meister | Warmolth.org

...is om te lezen. De stilte van Thé | ISBN 9789026333521 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... Recensie van Geertje Otten over De stilte van Thé | Hebban.nl ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Marie de Meister. Marie de Meister is het pseudoniem van Rikki Holtmaat. Ze publiceerde eerder drie romans, naast verhalen in De Gids en Maatstaf. Ze is hoogleraar aan de juridische faculteit van de Universiteit Leiden. Meer boeken van deze auteur De stilte van Thé book. Read 19 reviews from the world's largest community for readers. Sophie Keller is televisieverslaggever voor een ... Homepage | de Stilte | Dans voor kinderen ... . Read 19 reviews from the world's largest community for readers. Sophie Keller is televisieverslaggever voor een actualiteitenprog... Geschreven bij De stilte van Thé. De moeder van Sophie is ingetreden als zwijgende non in een klooster in Duitsland. Tussen de hoofdstukken, waarin het leven van Sophie wordt verteld, lees je de brieven die in het verleden door The aan haar zus zijn geschreven. De Stilte biedt workshops aan in het voorschools-, buitenschools, basis-en voortgezet onderwijs en bijscholing aan pedagogisch medewerkers, leerkrachten en Interne Cultuur Coördinatoren. In onderstaand filmpje een kennismaking met danseducatie van de Stilte. Pagina 1 van 9 De stilte van Thé Zwg door Cees Zeker Weten Goed 19 April 2016 Zeker Weten Goed Auteur Marie de Meister Genre Psychologische roman Eerste uitgave 2016 Uitgever Ambo-Anthos Pagina's 341 Feitelijke gegevens 1e druk, 2016 341 pagina's Uitgeverij: Ambo-Anthos Flaptekst Sophie Keller is een succesvolle verslaggeefster voor een tv ......

INFORMATIE

AUTEUR
Marie de Meister
DIMENSIE
3,48 MB
BESTANDSNAAM
De stilte van Thé.pdf

OMSCHRIJVING

De stilte van Thé van Marie de Meister is een prachtig gedocumenteerde roman over een afstandskind uit de jaren vijftig, voor de lezers van A.M. Homes, Alice Munro en Gerbrand Bakker.Wat als de liefde voor God groter is dan de liefde voor je kind? In het grote katholieke plattelandsgezin waar Sophie Keller opgroeide mocht niet gepraat worden over tante Thé, de zwijgende non. Dat Sophie soms werd uitgescholden voor koekoeksjong, kreeg pas betekenis toen ze op achttienjarige leeftijd de waarheid over haar afkomst hoorde. Zal ze de stilte van Thé kunnen doorbreken en antwoorden vinden?Marie de Meister is het pseudoniem van Rikki Holtmaat. Ze is hoogleraar aan de juridische faculteit van Universiteit Leiden. De stilte van Thé, haar vierde boek, is aangrijpend zonder een spoortje van sentiment.

Wil je het boek lezen?De stilte van Thé in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marie de Meister. Lezen De stilte van Thé Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN