De kleine Circulaire economie voor Dummies

De kleine Circulaire economie voor Dummies - Rozanne Henzen | Warmolth.org

...nzen: ... De kleine circulaire economie voor dummies Auteur Rozanne Henzen ... Voor Dummies - De kleine Circulaire economie voor Dummies ... . Taal Nederlands Uitgever Amersfoort: BBNC Uitgevers, 2020 175 p. : ill. ISBN 9789045356501 (paperback) Technische weergave. Besprekingen. NBD Biblion; Klaas de Jong . De term 'circulaire economie' kom je ... Rozanne Henzen De kleine circulaire economie voor dummies® Gedrukt boek Adviezen voor het bewust omgaan met biologische en industriële producten met uitleg over de verwerkingsmogelijkheden en de reductie van materiaalgebruik. Vandaag is De Week van de Circulaire Economie van start gegaan. Van drie ... Rozanne Henzen (NDT'18) auteur van 'De Kleine Circulaire ... ... . Vandaag is De Week van de Circulaire Economie van start gegaan. Van drie tot en met zeven februari openen circulaire ondernemers, organisaties en overheidsinstellingen hun deuren en nemen andere professionals mee in de circulaire economie. Maar wat is circulaire economie eigenlijk? Dat weet Rozanne Henzen. Zij schreef onlangs het boek 'De kleine Circulaire economie voor Dummies'. Rozanne schreef het boek 'De kleine Circulaire economie voor Dummies': het eerste officiële Voor Dummies-boek over een circulaire economie en is nu één van de tweehonderd genomineerden voor de Duurzame Jonge 100 van 2020! De jury heeft t/m 15 juni de lastige taak om honderd koplopers te kiezen. De kleine Circulaire economie voor Dummies (e-boek) door Rozanne Henzen, EAN 9789045357072. Adviezen voor het bewust omgaan met biologische en industriële producten met uitleg over de verwerkingsmogelijkheden en de reductie van materiaalgebruik.; By Rozanne Henzen De kleine circulaire economie voor dummies | Bibliotheek Genk...

INFORMATIE

AUTEUR
Rozanne Henzen
DIMENSIE
12,52 MB
BESTANDSNAAM
De kleine Circulaire economie voor Dummies.pdf

OMSCHRIJVING

Het doel van de Rijksoverheid is een volledig circulair Nederland in 2050. Belgische ministers stelden een lijst met 21 maatregelen op om nog eerder een circulair België te realiseren. Maar wat is eigenlijk een circulaire economie? En waar begin je? 'De kleine Circulaire economie voor Dummies' is een toegankelijk boek voor iedereen die meer wil weten over een circulaire economie, die behoefte heeft aan een heldere uitleg en die op zoek is naar tips en tricks om de principes ervan zelf in praktijk te brengen. Rozanne Henzen is onderzoeker aan het Expertisecentrum Sustainable Transformation van de Antwerp Management School, waar ze zich onder meer richt op de circulaire economie. In 2018 was ze deelnemer aan de Nationale DenkTank, waar ze onderzoek deed naar het versnellen van de transitie naar een circulaire economie.

Wil je het boek lezen?De kleine Circulaire economie voor Dummies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rozanne Henzen. Lezen De kleine Circulaire economie voor Dummies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN