Het Huisje Dat Verhuisde

Het Huisje Dat Verhuisde - Virginia Lee Burton | Warmolth.org

...or niets een klassieker. Geschikt voor groep 1 t/m 4 ... Vind het huisje dat verhuisde op Marktplaats - april 2020 ... . Introductie In het boek verhuist het huisje naar een andere plaats. Het werkwoord verhuizen zonder -en is verhuiz. De z zit niet in ' t kofschip, dus komt er in de voltooide tijd een d achter. Maar omdat de z een s wordt zodra je die d erachter zet, denken sommige mensen dat verhuizen zonder -en verhuis is. Er was eens een huisje heel ver van de stad. Het stond op een heuvel tussen appelbomen en was h ... De 41 beste afbeeldingen van Het huisje dat verhuisde ... ... . Het stond op een heuvel tussen appelbomen en was heel tevreden. Naarmate de jaren verstreken werden er meer wegen en gebouwen om het huisje gebouwd. Het huisje wist niet of het het wel zo leuk vond om in de stad te wonen. Gelukkig kwam er op een dag een meisje dat besloot het huisje te verhuizen. Het huisje dat verhuisde : Interactief voorlezen Bron. Dit bundeltje kan je gebruiken als verwerking na het verhaal Het huisje dat verhuisde van Virginia Lee Burton. Een verhaal over een huisje op het platteland dat stilaan midden in een drukke stad terecht komt....

INFORMATIE

AUTEUR
Virginia Lee Burton
DIMENSIE
11,21 MB
BESTANDSNAAM
Het Huisje Dat Verhuisde.pdf

OMSCHRIJVING

Er was eens een huisje heel ver van de stad. Het stond op een heuvel tussen appelbomen en was heel tevreden. Naarmate de jaren verstreken werden er meer wegen en gebouwen om het huisje gebouwd.Het huisje wist niet of het het wel zo leuk vond om in de stad te wonen. Gelukkig kwam er op een dag een meisje dat besloot het huisje te verhuizen.

Wil je het boek lezen?Het Huisje Dat Verhuisde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Virginia Lee Burton. Lezen Het Huisje Dat Verhuisde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN