De engel en de adelaar

De engel en de adelaar - Bettina Drion | Warmolth.org

...e praten. Lezing De engel en de adelaar, het duister aan de andere kant op 9 oktober ... De engel en de adelaar - Bettina Drion;;Hans van den Pol ... ... . De auteurs van het boek De engel en de adelaar en de Leusder stadsdichter komen naar Kamp Amersfoort om daar een lezing te geven, met het boek als uitgangspunt. De lezing is een literaire reis door het landschap van goed en fout Duitsland en WOII. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Drion, Bettina - Hans van den Pol - De engel en de adelaar Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren ... De engel en de adelaar - Bettina Drion, Hans van den Pol ... ... .nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. De engel en de adelaar. Mei 2005. Terwijl de voorbereidingen van hun vijfenzestigjarig huwelijksfeest in volle gang zijn, krijgen de ouders van Judy Simons ruzie. Vanaf dat moment weigert haar moeder te praten en verlaat haar hoogbejaarde vader spoorslags het huis....

INFORMATIE

AUTEUR
Bettina Drion
DIMENSIE
11,95 MB
BESTANDSNAAM
De engel en de adelaar.pdf

OMSCHRIJVING

Mei 2005. Terwijl de voorbereidingen van hun vijfenzestigjarig huwelijksfeest in volle gang zijn, krijgen de ouders van Judy Simons ruzie. Vanaf dat moment weigert haar moeder te praten. Judy ontdekt dat de oorzaak van dit zwijgen ligt in een vakantie in 1965. Ze start een zoektocht die haar leidt naar het Toplitzmeer in Stiermarken. Mei 1940. De Oostenrijker Franz Pölzer vecht in de Tweede Wereldoorlog als SS-officier aan het front. Als gevolg van zware verwondingen wordt hij overgeplaatst naar een doorgangskamp in Mechelen, waar hij verliefd wordt op een Joodse gevangene. Na de oorlog keert Franz terug naar zijn dorp aan het Toplitzmeer in Stiermarken en probeert zijn oude leven weer op te pakken. Tot bijna twintig jaar later een onverwachte ontmoeting zijn hele leven overhoop haalt.Met De engel en de adelaar componeerde het schrijversduo Drion en Van den Pol een filmische oorlogsroman en schurend liefdesverhaal ineen.

Wil je het boek lezen?De engel en de adelaar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bettina Drion. Lezen De engel en de adelaar Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN