Het Mozart-Mysterie

Het Mozart-Mysterie - Jrg Kastner | Warmolth.org

... komt weer bij in het jaar 1791 in het lichaam van hoedenmaakster Luise Heuler ... Jörg Kastner. Het Mozart-mysterie - PDF ... . Het Mozart-mysterie,Karakter Uitgevers B.V. is een middelgrote zelfstandige uitgeverij, gespecialiseerd in commerciële fictie, praktische nonfictie, computerboeken en software en audioboeken. Daarnaast zijn wij zeer actief op het gebied van luisterboeken, waarin vele klassieke jeugdtitels verschijnen. Het Mozart Mysterie direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 6197_Mozart :05 Pagina 3 Jörg Kastner He ... Jörg Kastner. Het Mozart-mysterie - PDF ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 6197_Mozart :05 Pagina 3 Jörg Kastner Het Mozart-mysterie 6197_Mozart :05 Pagina 5 1 Het begon allemaal op een zonnige woensdag in augustus. Ik was nog maar vierentwintig uur Het Mozart-mysterie | ISBN 9789061121954 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Kastner, Jörg - Het Mozart-mysterie Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Het feit dat weduwe Constanze eerst andere componisten benaderde om het Requiem af te maken, duidt ook op weinig vertrouwen van de Mozarts in het talent van Süssmayr. Maar hij bleek op de avond van 4 december 1791 simpelweg de verkeerde componist op de goede plek: in het huis van een stervende meester. Kastner heeft zich voor Het Moz...

INFORMATIE

AUTEUR
Jrg Kastner
DIMENSIE
9,28 MB
BESTANDSNAAM
Het Mozart-Mysterie.pdf

OMSCHRIJVING

Op mysterieuze wijze komt een jonge sopraan tijdens de repetities van Mozarts opera Die Zauberflöte in het Wenen van de 18e eeuw terecht. Want door onverklaarbare omstandigheden verliest zij het bewustzijn en komt ze weer bij in het jaar 1791 in het lichaam van hoedenmaakster Luise Heuler. Kort daarop is ze getuige van een moord op een jonge vrouw en wil het toeval dat ze Mozart zelf tegenkomt, samen met theaterdirecteur Emanuel Schikaneder. Vanaf het eerste moment voelen Luise en Mozart zich tot elkaar aangetrokken. Dan komt Luise op het spoor van een samenzwering van Vrijmetselaars rond Mozarts meesterwerk Die Zauberflöte. Twee rivaliserende Geheime Loges bestrijden elkaar op leven en dood. Steeds verder dringt zij tot de geheimen van dit Vrijmetselaarsconflict door, waar ook Mozart zelf deel van uitmaakt. En dan blijkt dat de opera zelf de sleutel tot het conflict is en dat de symboliek van de compositie een magische werking heeft in de strijd tussen goed en kwaad?

Wil je het boek lezen?Het Mozart-Mysterie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jrg Kastner. Lezen Het Mozart-Mysterie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN