De oceaan aan het einde van het pad

De oceaan aan het einde van het pad - Neil Gaiman | Warmolth.org

... de oude boerderij waar zijn jeugdvriendinnetje Lettie woonde staat er nog wel ... De oceaan aan het einde van het pad - Neil Gaiman - (ISBN ... ... . The Ocean at the End of the Lane (2013 - NL: De Oceaan aan het Einde van het Pad) Een jongetje van zeven jaar komt in een bizarre situatie terecht nadat een kostganger van zijn ouders zelfmoord pleegt. Hij ontmoet Letty Hempstock, een meisje van naar eigen zeggen elf jaar, ... De oceaan aan het einde van het pad direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. De oceaan aan het einde van het pad bij ... De oceaan aan het einde van het pad | Bibliotheek Waregem ... .nl. Voor al je literatuur en romans. De oceaan aan het einde van het pad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. De oceaan aan het einde van het pad. Originele titel: The ocean at the end of the lane Auteur: Gaiman, Neil Uitgever: Boekerij Verschijningsdatum origineel: 2013 Serie: ISBN: 9789022568682 ISBN e-book: 9789460237973 Subgenre: Magisch Realisme Leeftijdscategorie: Volwassenen BESTEL BIJ BOL.COM. Titel: De Oceaan aan het Einde van het Pad Schijver: Neil Gaiman (!!!!!) Pagina's: 275 Uitgegeven in: 2013 Sussex, England. A middle-aged man returns to his childhood home to attend a funeral....

INFORMATIE

AUTEUR
Neil Gaiman
DIMENSIE
3,74 MB
BESTANDSNAAM
De oceaan aan het einde van het pad.pdf

OMSCHRIJVING

Een man op leeftijd keert voor een begrafenis terug naar zijn geboortedorp. Na de dienst rijdt hij zijn oude straat in. Het huis waarin hij opgroeide bestaat niet meer, maar de oude boerderij waar zijn jeugdvriendinnetje Lettie woonde staat er nog wel. Vanaf het moment dat hij het erf op loopt, wordt hij overspoeld door herinneringen. Aan Lettie, die altijd beweerde dat de vijver in hun tuin eigenlijk een oceaan was, aan haar moeders verbluffende kookkunsten én aan haar grootmoeder, die wel heel levendig over de oerknal kon vertellen. Het voelt alsof hij weer die zevenjarige jongen is, verstrikt in een wonderbaarlijk avontuur dat zijn hele wereld op z'n kop zette en dat resulteerde in de verdwijning van Lettie.Met De oceaan aan het einde van hetpad heeft Neil Gaiman zijn meest persoonlijke roman voor volwassenen geschreven, over gebeurtenissen uit je kindertijd die je je hele leven lang kunnen achtervolgen. Hij neemt je mee op een tocht van vergeving, berusting en volwassenwording.

Wil je het boek lezen?De oceaan aan het einde van het pad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Neil Gaiman. Lezen De oceaan aan het einde van het pad Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN