Kintsugi

Kintsugi - none | Warmolth.org

...echnique. As a philosophy, it treats breakage and repair as part of the history of an object, rather than something to ... Kintsugi: goudlijm uit de 15e eeuw om zelf je servies te ... ... ... Kintsugi is de Japanse kunst om scherven van aardewerk met goud te lijmen. Om de littekens te laten zien in plaats van ze te verbergen. Dag na dag, week na week is de restaurateur bezig het object te reinigen, verzorgen, behandelen en uiteindelijk verbeteren zodat het gaat schitteren. Kintsugi ontstond in de 15e eeuw toen een Japanse keizer zijn favoriete theepot brak en deze naar China terugstuurde ... Kintsugi: the art of precious scars - LifeGate ... . Kintsugi ontstond in de 15e eeuw toen een Japanse keizer zijn favoriete theepot brak en deze naar China terugstuurde om het te laten maken. Maar het resultaat - de breuk was geniet met metalen klemmen - vond hij dermate lelijk dat hij zijn vakmensen de opdracht gaf om met een meer esthetische oplossing te komen. Kintsugi is de Japanse kunst om scherven van aardewerk met goud te lijmen. Dag na dag, week na week is de restaurateur bezig het object te reinigen, verzorgen, behandelen en uiteindelijk verbeteren zodat het gaat schitteren. "Kintsugi' is schitterend vormgegeven, praktisch en biedt hulp. Kintsugi is de Japanse kunst om scherven van aardewerk met goud te lijmen. Het laat de schoonheid van emotionele scherven zien en maakt ons imperfecte leven mooier dan dat het ooit was. In deze workshop maken we een combinatie van echt aardewerk lijmen met goud volgens de Japanse kintsugi traditie en via meditaties leer je ook om je eigen imperfecties te omarmen. By repairing broken ceramics it's possible to give a new lease of life to pottery that becomes even more refined thanks to its "scars". The Japanese art of kintsugi teaches that broken objects are not something to hide but to display with pride. De weg van Kintsugi kun je zien als een vorm van kunsttherapie, die je uitnodigt om...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
11,57 MB
BESTANDSNAAM
Kintsugi.pdf

OMSCHRIJVING

In "Kintsugi' biedt Céline Santini een prachtige kennismaking met Japanse zelfhulp. Kintsugi is een bekende therapeutische metafoor om emotionele wonden te helen. Je wordt hersteld en verrijkt door waardevolle levenslessen. Céline Santini laat zo zien dat imperfectie een cadeau is.Kintsugi is de Japanse kunst om scherven van aardewerk met goud te lijmen. Dag na dag, week na week is de restaurateur bezig het object te reinigen, verzorgen, behandelen en uiteindelijk verbeteren zodat het gaat schitteren. "Kintsugi' is schitterend vormgegeven, praktisch en biedt hulp. Het laat de schoonheid van emotionele scherven zien en maakt ons imperfecte leven mooier dan het ooit was.

Wil je het boek lezen?Kintsugi in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Kintsugi Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN