Bas en Tom gaan voetballen

Bas en Tom gaan voetballen - Klaas Hoorn | Warmolth.org

... Bas spreekt alleen Nederlands. Bas en Tom gaan voetballen, en Bas leert supersnel Engels! Kinderen van 3 tot 7 jaar ontdekken samen met Bas dat praten en spelen in het Engels helemaal niet moeilijk is ... Bureau ISBN - Bas en Tom gaan voetballen ... . Tom spreekt geen Nederlands, maar Engels. Bas spreekt alleen Nederlands. Bas en Tom gaan voetballen, en Bas leert supersnel Engels!Kinderen van 3 tot 7 jaar ontdekken samen met Bas dat praten en spelen in het Engels helemaal niet moeilijk is. Bij dit prentenboek zit een cd met het verhaal en vier leuke Engelstalige liedjes. Tom spreekt geen Nederlands, maar Engels. Bas spreekt alleen Nederlands. Bas en Tom gaan voetballen, en Bas leert su ... Royal Jongbloed | Bas en Tom gaan voetballen | Dagmar Stam ... ... . Bij dit prentenboek zit een cd met het verhaal en vier leuke Engelstalige liedjes. Tom spreekt geen Nederlands, maar Engels. Bas spreekt alleen Nederlands. Bas en Tom gaan voetballen, en Bas leert supersnel Engels! Kinderen van 3 tot 7 jaar ontdekken samen met Bas dat praten en spelen in het Engels helemaal niet moeilijk is. Bij dit prentenboek zit een cd met het verhaal en vier leuke Engelstalige liedjes. Kick the ball to me, Bas!'Bas schopt de bal naar Tom.'Now I'll kick it to you' zegt Tom. 'One, two, three!''O, dat kan ik ook', zegt Bas. 'One, two, three.'Bas speelt met de bal in het park. Daar komt hij een jongen tegen, die Tom heet. Tom spreekt geen Nederlands, maar Engels. Bas spreekt alleen Nederlands. Bas en Tom gaan voetballen en Bas leert supersnel Engels! Bas en Tom gaan voetballen is een boek van K. Hoorn. ISBN 9789461201782 en 32 pagina's. Koop bij Gebr. Koster voor 9,95 euro Tom spreekt geen Nederlands, maar Engels. Bas spreekt alleen Nederlands. Bas en Tom gaan voetballen, en Bas leert supersnel Engels! Kinderen van 3 tot 7 jaar ontdek...

INFORMATIE

AUTEUR
Klaas Hoorn
DIMENSIE
7,15 MB
BESTANDSNAAM
Bas en Tom gaan voetballen.pdf

OMSCHRIJVING

'Kick the ball to me, Bas!'Bas schopt de bal naar Tom.'Now I'll kick it to you', zegt Tom. 'One, two, three!''O, dat kan ik ook', zegt Bas. 'One, two, three.'Bas speelt met de bal in het park. Daar komt hij een jongen tegen, die Tom heet. Tom spreekt geen Nederlands, maar Engels. Bas spreekt alleen Nederlands. Bas en Tom gaan voetballen, en Bas leert supersnel Engels!Kinderen van 3 tot 7 jaar ontdekken samen met Bas dat praten en spelen in het Engels helemaal niet moeilijk is. Bij dit prentenboek zit een cd met het verhaal en vier leuke Engelstalige liedjes. Achter in het boek staan ideeën voor spelletjes die zowel thuis als op school gedaan kunnen worden.Bas en Tom gaan voetballen sluit aan bij de bekende prentenboeken over Bas en bij de materialen van My name is Tom, een methode Engels voor de groepen 1 tot en met 4 van de basisschool. Lees ook het prentenboek My family!

Wil je het boek lezen?Bas en Tom gaan voetballen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Klaas Hoorn. Lezen Bas en Tom gaan voetballen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN