Het sprookje van de eeuwige zomer

Het sprookje van de eeuwige zomer - Susan Crandall | Warmolth.org

...er op tv in het nieuws - in een item over een moord ... Het sprookje van de eeuwige zomer eBook door Susan ... ... . Ze besluit terug te keren naar Mississippi om de confrontatie met haar verleden aan te gaan. Het sprookje van de eeuwige zomer verscheen eind september. Net zoals bij haar eerste vertaalde boek organiseert Uitgeverij Mozaïek een leesclub rondom de roman. Daarvoor geven ze maar liefst 15 exemplaren weg. Niet heel gek, want de vorige leesclub sloot af met maar liefst 3.9 sterren. Het sprookje van de eeuwige zomer Welko ... Het sprookje van de eeuwige zomer - Literaire roman van ... ... .9 sterren. Het sprookje van de eeuwige zomer Welkom bij de leesclub rond 'Het sprookje van de eeuwige zomer' van Susan Crandall (Uitgeverij Mozaïek). Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar: [email protected] Aansluiten met een eigen exemplaar mag altijd! 'Het sprookje van de eeuwige zomer' van Susan Crandall is een ontroerende roman over de kracht van verzoening in verstoorde relaties. Tally James ziet haar jongere broer op tv in het nieuws - in ... Het sprookje van de eeuwige zomer van Susan Crandall is een ontroerende roman over de kracht van verzoening in verstoorde relaties. Tally James ziet haar jongere broer op tv in het nieuws - in een item over een moord. Ze besluit terug te keren naar Mississippi om de confrontatie met haar verleden aan te gaan. Susan Crandall - Het sprookje van de eeuwige zomer. Vertaald uit het Engels ( The Myth of Perpetual Summer ) door Els van Enckevort. ISBN 978-90-239-5913-7, 416 pagina's, € 22.99, Utrecht: Uitgeverij Mozaïek 2019. Het sprookje van de eeuwige zomer - Susan Crandall Gepubliceerd op: woensdag 05 februari 2020. Tally James ziet op het landelijke nieuws dat haar jongere broer Walden van moord wordt verdacht. Hij zou samen met twee anderen en onder invloed van een sekteleider brand gesticht hebben waarbij een man omgekomen is. Het sprookje van de eeuwige zomer van Susan Crandall is een ontroerende roman over de kracht van verzoening in verstoorde relaties. Tally James ziet haar jongere broer op tv in het nieuws - in een item over een moord. Ze besluit terug te keren naar Mississippi om de confrontatie met haar verleden aan te gaan. Het sprookje van de eeuwige zomer van Susan Crandall is een ontroerende roman over de kracht van verzoening in verstoorde relaties. Tally James ziet haar jongere broer op tv in het nieuws - in een item ...

INFORMATIE

AUTEUR
Susan Crandall
DIMENSIE
7,85 MB
BESTANDSNAAM
Het sprookje van de eeuwige zomer.pdf

OMSCHRIJVING

Het sprookje van de eeuwige zomer van Susan Crandall is een ontroerende roman over de kracht van verzoening in verstoorde relaties.Tally James ziet haar jongere broer op tv in het nieuws – in een item over een moord. Ze besluit terug te keren naar Mississippi om de confrontatie met haar verleden aan te gaan. Daar ontdekt Tally dat er op sommige wrange vragen al even wrange antwoorden bestaan, maar dat er ook een mogelijkheid is om relaties te herstellen en weer voor het goede te kiezen.

Wil je het boek lezen?Het sprookje van de eeuwige zomer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Susan Crandall. Lezen Het sprookje van de eeuwige zomer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN