Supernotes

Supernotes - Agent Kasper | Warmolth.org

...eam behind the magic! Find out more about Supernotes, and the team behind the magic! ... Supernotes - Agent Kasper;;Luigi Carletti - 9789000343805 ... ... ... Front-end developer and design lead of the Supernotes platform. Tobias started web developing over six years ago, with his last project funded by the NHS. Supernotes is het verhaal van de Italiaanse undercoveragent Kasper, die tijdens een CIA-missie in Cambodja wordt verraden. De Cambodjanen smijten hem in de gevangenis, met de intentie hem geruisloos te laten verdwijnen. De CIA wil ineens van hem af en gebruikt daar de genadeloze Cambodjaanse gevangenis ... Superdollar - Wikipedia ... . De CIA wil ineens van hem af en gebruikt daar de genadeloze Cambodjaanse gevangenisbewaarders voor. Supernotes trekt de lezer mee in de wereld van spionage en geheime wereldwijde missies. Het angstaanjagendste aspect van dit verhaal? Het is allemaal waar gebeurd: Agent Kasper bestaat. Agent Kasper is half Italiaans en half Amerikaans. Hij leeft tegenwoordig ondergedoken. Supernotes are only to the point - that's the whole point. Condensed notes of actionable takeaways you can use immediately. Skim the best bits without missing anything. You're busy. We're busy. Cut the fluff and cut to the chase with structured, interactive notes. ‎Read reviews, compare customer ratings, see screenshots, and learn more about SuperNote Notes Recorder&Photo. Download SuperNote Notes ...

INFORMATIE

AUTEUR
Agent Kasper
DIMENSIE
8,97 MB
BESTANDSNAAM
Supernotes.pdf

OMSCHRIJVING

Het waargebeurde verhaal van de CIA-spion die opeens op de dodenlijst stondSupernotes is het verhaal van de Italiaanse undercoveragent Kasper, die tijdens een CIA-missie in Cambodja wordt verraden. De Cambodjanen smijten hem in de gevangenis, met de intentie hem geruisloos te laten verdwijnen. De CIA wil ineens van hem af en gebruikt daar de genadeloze Cambodjaanse gevangenisbewaarders voor. Kasper overleeft de onmenselijke omstandigheden, mede dankzij het smeergeld dat zijn familie stiekem betaalt. Hij zou Cambodja nooit meer levend mogen verlaten, maar hij weet te ontsnappen.De reden dat Kasper moet verdwijnen is dat hij heeft ontdekt dat er een parallelle economie bestaat. Die economie wordt gebruikt om ongeoorloofde operaties van de Verenigde Staten te financieren. Ook de Mossad, de IRA en de internationale drugshandel zijn hierbij betrokken. Supernotes trekt de lezer mee in de wereld van spionage en geheime wereldwijde missies. Het angstaanjagendste aspect van dit verhaal? Het is allemaal waar gebeurd: Agent Kasper bestaat.Agent Kasper is half Italiaans en half Amerikaans. Hij leeft tegenwoordig ondergedoken. Luigi Carletti is een Italiaanse onderzoeksjournalist met meerdere boeken op zijn naam.

Wil je het boek lezen?Supernotes in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Agent Kasper. Lezen Supernotes Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN