Het woeste continent

Het woeste continent - Keith Lowe | Warmolth.org

.... De criminaliteit was onuitroeibaar en economieën stortten in ... Het woeste continent by Keith Lowe - Goodreads ... . In zijn grensverleggende boek over de naoorlogse jaren brengt Keith Lowe niet alleen de verwrongen moraal in kaart, maar ook de enorme behoefte aan wraak als de nalatenschap van ... Het woeste continent | ISBN 9789460037948 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het woeste continent is de eerste grote geschiedenis van de korte, chaotische periode tussen het einde van de Tweede Wereldoorlog en het begin van de Koude Oorlog. sluit venster. Winkelvoorraad. Dit product is op dit moment n ... Het woeste continent - Keith Lowe | 9789460037948 ... ... . sluit venster. Winkelvoorraad. Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen. sluit venster. Het woeste continent europa in de nasleep van de Tweede Wereldoorlog. € 17,50 Dit product is niet langer bestelbaar Op verlanglijstje. De Tweede Wereldoorlog liet Europa achter in chaos. Landschappen waren vernietigd, steden met de grond ... Het woeste continent is de eerste grote geschiedenis van de korte, chaotische periode tussen het einde van de Tweede Wereldoorlog en het begin van de Koude Oorlog. Toon Meer Toon Minder. Specificaties. Auteur: Lowe, Keith ISBN/EAN: 9789460036941 ... Bestel Het Woeste continent Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies...

INFORMATIE

AUTEUR
Keith Lowe
DIMENSIE
6,44 MB
BESTANDSNAAM
Het woeste continent.pdf

OMSCHRIJVING

De Tweede Wereldoorlog liet Europa achter in chaos. Landschappen waren vernietigd, steden met de grond gelijkgemaakt en meer dan 35 miljoen mensen gedood. De criminaliteit was onuitroeibaar en economieën stortten in.In zijn grensverleggende boek over de naoorlogse jaren brengt Keith Lowe niet alleen de verwrongen moraal in kaart, maar ook de enorme behoefte aan wraak als de nalatenschap van de oorlog. Hij beschrijft de etnische zuiveringen en burgeroorlogen die de levens van de mensen ontwrichtten, waarna uiteindelijk de instelling van een nieuwe wereldorde kwam, die het verwoeste continent stabiliteit bracht.Het woeste continent is de eerste grote geschiedenis van de korte, chaotische periode tussen het einde van de Tweede Wereldoorlog en het begin van de Koude Oorlog.

Wil je het boek lezen?Het woeste continent in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Keith Lowe. Lezen Het woeste continent Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN