Een tuin voor bijen & vlinders

Een tuin voor bijen & vlinders - Albert Vliegenthart | Warmolth.org

... - Een tuin voor bijen & vlinders Actief van 25 mei t/m 30 juni 2020 4 In dit boek laat onze projectleider Albert Vliegenthart zien hoe je deze bedreigde diersoorten een handje kunt helpen ... De 25 beste bloemen die hommels, bijen en vlinders ... ... . Een selectie wilde planten voor in de tuin, die veel bijen en vlinders aantrekken. Vrijwel alle wilde planten zijn op de een of andere manier nuttig voor bijen, vlinders en andere dieren. Hieronder een selectie van een aantal leuke makkelijke soorten voor in de ecologsiche tuin. Maar er is natuurlijk veel meer! De tuin is een verlengstuk van uw huis en de tuin is een deel van de natuur. Zo kunnen er onverwachts bijen, vlinders, insecten en/of vogels in de tuin t ... Hoe help je wilde bijen in je tuin? | Natuurpunt ... . Maar er is natuurlijk veel meer! De tuin is een verlengstuk van uw huis en de tuin is een deel van de natuur. Zo kunnen er onverwachts bijen, vlinders, insecten en/of vogels in de tuin terecht komen. Deze dieren bieden vele voordelen voor natuur, tuin en voor uzelf! Wil je echt een vrolijke tuin met vlinders, kun je er beter voor kiezen om nectarplanten in je tuin te zetten, die de vlinders van voedsel voorzien. 15 Planten en struiken die vlinders aantrekken. Vlinders leven net als bijen van nectar. Nectar is te vinden in bloemen en zit vol met suiker, eiwitten en vitaminen. Om van je tuin een blije bijentuin te maken, zet je een variatie aan planten in je tuin die bijvriendelijk zijn gekweekt. Let hierbij op de bloeiperiode, zodat de bijen altijd voedsel hebben. Een greep uit de vele planten die voor bijen een "koningsmaal" zijn: Lange Ereprijs (Veronica longifolia) Geitenbaard (Aruncus dioicus) Voor vogels is het vooral belangrijk welke planten er in de tuin staan. Daarom is het belangrijk om goed na te denken welke bomen, struiken en planten u wilt aanplanten in uw tuin. Kijk hieronder voor vogelvriendelijke planten, bomen en struiken. In onze webwinkel kunt u diverse vogelvriendelijke planten kopen....

INFORMATIE

AUTEUR
Albert Vliegenthart
DIMENSIE
7,89 MB
BESTANDSNAAM
Een tuin voor bijen & vlinders.pdf

OMSCHRIJVING

Een tuin voor bijen en vlinders leert je hoe je zelf bijen, vlinders en andere insecten kunt helpen met behulp van een diervriendelijke tuin, terras of balkon.Een tuin vol bijen en vlinders van Albert Vliegenthart is een inspirerend boek dat laat zien hoe je tuin, balkon of terras aantrekkelijk kunt maken voor bijen, vlinders en andere nuttige insecten. Door eenvoudige maatregelen en gebruik van de juiste planten zal het natuurleven in je eigen stukje groen snel toenemen. Met heel praktische informatie over nuttige dieren, goede plantcombinaties en concrete tips om van je eigen stukje groen een diervriendelijk paradijsje te maken. Deze uitgave sluit aan bij het feit dat er steeds meer aandacht is voor wat wij zelf kunnen doen voor het behoud van alle nuttige insecten, nu bijen en vlinders tot de bedreigde diersoorten horen.

Wil je het boek lezen?Een tuin voor bijen & vlinders in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Albert Vliegenthart. Lezen Een tuin voor bijen & vlinders Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN