Vijfenzeventigste Jubileumomnibus

Vijfenzeventigste Jubileumomnibus - Diverse auteurs | Warmolth.org

...3:55 119 x bekeken. € 9,90 Bewaren? Samenvatting ... bol.com | Negentiende jubileumomnibus, Anke de Graaf ... ... . Prijs € 9,90; Conditie Zo goed als nieuw ; Omschrijving. Inhoud: Leni Saris - Tot ziens in Yamboyo. J. Visser-Roosendaal - Belofte. Mien van 't Sant - Buitenspel gezet. Gerda van Wageningen viert veertig jaar auteurschap. In al die jaren schreef ze het indrukwekkende aantal van meer dan 120 romans. Uit dat hele oeuvre kozen haar fans de drie allermooiste romans. Dat zijn geworden 'Het water komt', 'Pleegzuster ... bol.com | Eenenzeventigste Jubileumomnibus, Onbekend ... ... . Dat zijn geworden 'Het water komt', 'Pleegzuster Anne' en 'Hanna uit de Gorzen'. In deze jubileumomnibus zitten ze alle drie bij elkaar. Jubileum onder de jubilea! Jubileumomnibus 125 bevat romans van Henny Thijssing-Boer, Julia Burgers-Drost, Greetje van den Berg, Karin Peters en Gerda van Wageningen. Jazeker: omdat deze omnibus ... 140e Jubileumomnibus 1-8-2017 150x230_Jubileumomnibus 01-08-17 11:21 Pagina 8. een kamer om in te wonen. Dat ze haar eigen leven durfde te gaan lei-den om eindelijk, eindelijk vrij te zijn. Vrij van de strenge opvoeding die ze had genoten, vrij van het glazen huis waarin ze leefde, en vrij 'Jubileumomnibus 146' is een bundeling van drie mooie streek- en familieromans met een novelle en een kort verhaal. De eerste roman, 'Letters in het zand' door Greetje van den Berg, gaat over weduwe Andrea, die verhuist en een bijzondere band opbouwt met haar buurvrouw....

INFORMATIE

AUTEUR
Diverse auteurs
DIMENSIE
3,30 MB
BESTANDSNAAM
Vijfenzeventigste Jubileumomnibus.pdf

OMSCHRIJVING

Deze superdikke, speciale jubileumomnibus bevat maar liefst VIJF COMPLETE ROMANS in één band van 864 bladzijden. In deze uitgave bijt Leni Saris het spits af met het romantische Nooit draait de tijd terug. Gerda van Wageningen vervolgt met de familieroman Na regen komt zonneschijn, waarna de klassieker van Jos van Manen Pieters, Voetsporen op het water volgt. De vierde complete titel is van Karin Peters, genaamd Nieuwe tijden, andere mensen en het slotakkoord is voor de koningin van de streekromans, Henny Thijssing-Boer, die de omnibus besluit met Als de tijd daar is.

Wil je het boek lezen?Vijfenzeventigste Jubileumomnibus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Diverse auteurs. Lezen Vijfenzeventigste Jubileumomnibus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN