Kijk naar mij! - Ik ben een lieveheersbeestje

Kijk naar mij! - Ik ben een lieveheersbeestje - Magali Attiogbé | Warmolth.org

...en een lieveheersbeestje zijn de eerste twee boeken in een nieuwe serie natuurboekjes vol leerzame feitjes voor jonge kinderen ... Bureau ISBN - Ik ben een lieveheersbeestje ... . Twee prachtige kinderboeken van Magali Attiogbé vol superleuke en uitnodigende tekeningen. 9025770419 9025770419 Kijk naar mij! Ik ben een bij - Leer over het dagelijkse leven van de bij. Waar bouwen ze hun nesten? Wat eten ze? Natuur - manowebwinkel Kijk naar mij! Werken. Ik ben een bij . Ik ben een lieveheersbeestje . Ik ben een mier . Ik ben een uil . Personen Magali Attiogb ... Ik ben een li ... Ik Ben Een Lieveheersbeestje online kopen bij Hip Stoer Lief ... . Ik ben een bij . Ik ben een lieveheersbeestje . Ik ben een mier . Ik ben een uil . Personen Magali Attiogb ... Ik ben een lieveheersbeestje Magali Attiogb ... De bij neemt ons mee op zijn zoektocht naar nectar en loodst ons het nest in, waar de koningin net eitjes legt. Het lieveheersbeestje doet dat liever aan de onderkant van een blaadje met bladluizen, ... Natuur In deze serie van natuurboekjes voor peuters vertelt steeds een ander dier over zijn of haar dagelijks leven. Zo vertelt de mier dat hij dingen vervoert die veel groter zijn dan hijzelf! ... Ik ben een uil (boek) Ik ben een lieveheersbeestje (boek) Bekijk alles. Dit non-fictie boekje is een tweede deel in de reeks "Kijk naar mij". In de boekjes wordt informatie gegeven over bepaalde dieren. In deel één werd ingezoomd op de bij, nu is het lieveheersbeestje aan de beurt. Ik weet dat mijn tuin nog niet in evenwicht is omdat ik nog maar het eerste jaar met permacultuur begonnen ben. Ik maak mij dan ook geen zorgen in de vele slakken die mijn aardbeien opeten. Maar ik kijk naar de erwten die er zo mooi bijstaan, en naar 1 van mijn over 2 jaar geplante appelbomen, waar "al " 5 appeltjes aan hangen. Ik kijk deze filmpjes met mijn zoon. Ik leer hier Nederlands mee. Lief lieveheer(s)bees(t)je, hoe oud ben jij? Laat me toch es kijken, kom wat dichterbij Kruip maar op me hand dan tel ik vlug De ... Het lieveheersbeestje beweegt zich kruipend en vliegend voort. Hij is behendig in het beklimmen van stengels en bladeren, zelfs als er doornen aanzitten, zoals bij de roos. Dagelijks is hij op ontdekkingsreis om voldoening te vinden. Als hij het op de ene plek niet vindt, vliegt hij naar een andere....

INFORMATIE

AUTEUR
Magali Attiogbé
DIMENSIE
6,61 MB
BESTANDSNAAM
Kijk naar mij! - Ik ben een lieveheersbeestje.pdf

OMSCHRIJVING

Leer over zijn dagelijks leven van het lieveheersbeestje. Waar bouwen ze nesten? Wat eten ze?Natuur In deze serie van natuurboekjes voor peuters vertelt steeds een ander dier over zijn of haar dagelijks leven. Het lieveheersbeestje neemt ons mee op zoek naar bladluizen aan de onderkant van een blaadje, zodat haar larven gelijk iets te eten hebben als ze zijn uitgekomen. Op elke pagina leer je weer iets nieuws!DoorkijkDe vrolijke gekleurde illustraties, in combinatie met flappen en doorkijkjes, bieden allerlei voorleesmogelijkheden, wat een introductie in de natuur extra leuk maakt.

Wil je het boek lezen?Kijk naar mij! - Ik ben een lieveheersbeestje in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Magali Attiogbé. Lezen Kijk naar mij! - Ik ben een lieveheersbeestje Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN