Leven met astma

Leven met astma - Sarah Brewer | Warmolth.org

...emaal te maken met ontstekingen aan de luchtwegen ... Dagelijks leven: bepaalt astma je leven? - Thema's - Astma ... ... . Astma is al tientallen jaren aan een opmars bezig in onze Westerse wereld.Bijna 300 miljoen mensen wereldwijd zijn met deze aandoening gediagnosticeerd.Hoewel er veel verschillen zijn tussen astmapatiënten wat betreft de ernst van hun ziekte moeten ze toch allemaal aanpassingen doen in hun levensstijl om te vermijden dat hun gezondheidstoestand erop achteruitgaat of dat een astma aanval hen ... Als je astma hebt, kun je niet altijd met all ... bol.com | Leven met astma, Sarah Brewer | 9789038919966 ... ... ... Als je astma hebt, kun je niet altijd met alles meedoen. Sporten, buitenspelen, feestjes, logeren of gewoon naar school fietsen. En als je vaak wordt opgenomen kun je het contact met je vrienden en klasgenoten verliezen. Maar ook ouders moeten in hun dagelijks leven vaak rekening houden met het astma van hun kind. Mensen met astma zijn vaak op zoek naar zelfgemaakte recepten van voeding die ze kunnen eten zonder last te krijgen van aanvallen, maar niet veel mensen weten welk voedsel je moet vermijden.Geloof het of niet, sommige voedingsmiddelen kunnen de symptomen verergeren. Medicijnen bij kinderen met astma. Astma betekent bijna altijd dat uw kind medicijnen krijgt van zijn arts. Het goede nieuws is dat met deze medicijnen astma meestal goed onder controle is te houden. Onder controle wil zeggen dat uw kind zo min mogelijk klachten heeft en een normaal leven leidt. Omgaan met astma. U kunt zelf dingen doen om uw leven met astma makkelijker te maken. Rook niet, sport regelmatig en eet gezond. Zo verkleint u de kans op een astma-aanval. Astma-aanval. Prikkels. Als u astma heeft, zijn uw longen overgevoelig voor stoffen. We noemen dit prikkels. en "Leven met astma". Voor de astma zorgverlener is er de speciale button met een link naar de service materialen, over...

INFORMATIE

AUTEUR
Sarah Brewer
DIMENSIE
8,49 MB
BESTANDSNAAM
Leven met astma.pdf

OMSCHRIJVING

Als u aan astma lijdt – of iemand in uw directe omgeving heeft deze aandoening – dan weet u hoe ernstig de verschijnselen kunnen zijn. De befaamde arts en bestsellerauteur Sarah Brewer presenteert met dit boek een uniek hulpmiddel bij het omgaan met deze ingrijpende kwaal. Het bevat beproefde, gemakkelijk te volgen programma’s met aanvullende therapieën en zelfhulptechnieken die een positief effect hebben op astmasymptomen en de reguliere medische behandeling ondersteunen. Dit boek biedt u alles wat u nodig hebt als u meer van astma wilt weten, als u de frequentie en de hevigheid van uw astma-aanvallen wilt beperken, als u minder afhankelijk wilt worden van medicijnen of als u zich gewoon gezonder wilt voelen.Dit boek levert voor elke lezer ‘maatwerk’ in de vorm van een programma op maat. Op basis van een vragenlijst bepaalt u welk programma het best bij u past. Bij elk programma vindt u dagmenu’s en ademhalingsoefeningen, plus allerlei nuttige technieken die zijn ontleend aan diverse aanvullende therapieën. Met behulp van deze praktische, effectieve en op uw individuele behoeften toegesneden programma’s slaagt u er zeker in duurzame veranderingen aan te brengen die uw gezondheid ten goede komen.• Leer wat de oorzaken zijn van astma, welke prikkels een aanval opwekken en welke behandelingsopties er bestaan. Hoe kunt u een aanval voorkomen en hoe moet u ermee omgaan?• Ontdek welke aanvullende therapieën, voedingsmiddelen en veranderingen in uw levensstijl een positief effect hebben op astma.• Volg de kant-en-klare programma’s die zijn afgestemd op uw individuele symptomen.• Houd uw astma onder controle, dan dringt u het aantal aanvallen terug en bent u minder afhankelijk van medicijnen. Zo voelt u zich snel gezonder.

Wil je het boek lezen?Leven met astma in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sarah Brewer. Lezen Leven met astma Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN