Stand-up filosoof

Stand-up filosoof - Wilma de Rek | Warmolth.org

...e ze direct opvoert. Dit doet ze bij allerlei bijeenkomsten ... Stand-up filosoof - Filosofie Magazine ... . Lees meer …. Martijn Aslander is stand-up filosoof, boardroom sparring partner en mede-auteur van de bestseller Nooit Af. Hij bouwde handmatig het grootste hunebed ter wereld, stond aan de wieg van Lifehacking.nl en is mede-oprichter van Permanent Beta. Zowel op het podium als in zijn publicaties brengt hij met hartstocht en humor de complexe impact van technologie op de samenleving in kaart. Stand-up filosoof De antwoorden van Rene Gude. Wilma de R ... Stand-up filosoof - Wilma de Rek - ISVW ... . Stand-up filosoof De antwoorden van Rene Gude. Wilma de Rek. Productomschrijving. Voor dit boek vuurde Wilma de Rek, journalist van de Volkskrant, honderden vragen af op René Gude. Ze gaan over leven, liefde, cynisme, kennis, aardigheid, de ander, de naderende dood, de (on)tembare ziel, diep-menselijke emoties en veel meer. Stand-up filosoof is een filosofische monoloog, onderbroken door prikkelende vragen. De interviewer is oprecht nieuwsgierig, maar soms iets te snel tevreden met de abstracte kennis van de filosoof. In het hoofdstuk over leiderschap betoogt Gude dat een leider zich kan laten inspireren door sporters, kunstenaars en filosofen. Stand-up fil...

INFORMATIE

AUTEUR
Wilma de Rek
DIMENSIE
10,77 MB
BESTANDSNAAM
Stand-up filosoof.pdf

OMSCHRIJVING

Stel René Gude een vraag en hij geeft origineel antwoord vol humor en filosofische wijsheid. Het maakt Gude tot misschien wel de meest spraakmakende Nederlandse filosoof van dit moment. Hij is Denker des Vaderlands, maakt deel uit van filosofisch elftal van Trouw, geeft lezingen op Lowlands, spreekt in filosofische cafés, treedt op bij TEDx en schrijft vaak in Filosofie Magazine, het tijdschrift waarvan hij hoofdredacteur was voordat hij als directeur bij Internationale School Voor Wijsbegeerte aantrad. En hij heeft nog maar één been. Het andere werd een jaar geleden geamputeerd, toen de kanker terugkeerde. Toch zal hij ook dit jaar tijdens de Filosofienacht weer aan stand-up philosophy doen: losjes improviserend de (levens)vragen van het publiek beantwoorden door te putten uit de opgedane wijsheid en de schatkamer van de filosofie. Voor dit boek vuurde Wilma de Rek, journalist van de Volkskrant, honderden vragen af op René Gude. Ze gaan over leven, liefde, cynisme, kennis, aardigheid, de ander, de naderende dood, de (on)tembare ziel, diep-menselijke emoties en veel meer.

Wil je het boek lezen?Stand-up filosoof in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wilma de Rek. Lezen Stand-up filosoof Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN