De Kloostergang

De Kloostergang - Kathleen Norris | Warmolth.org

...s meestal een vierkant van overdekte gangen met arcades rondom een open binnenplaats, de klooster- of pandhof ... RESTAURANT DE KLOOSTERGANG, Zenderen ... ... .. De kloostergang is het centrum van het klooster en geeft toegang tot de ruimten voor de kloosterlingen, zoals ... Restaurant de Kloostergang, Zenderen. 1.581 vind-ik-leuks · 745 waren hier. Welkom bij restaurant de Kloostergang! Twentse gastronomie! Met een knipoog naar de Peruviaanse en Spaanse keuken. Wij... Kloostergang. 2.7K likes. Trappist® kun je proeven. Trappist® kun je ook beleven. In de abdijen-an ... Kloostergang - Wikipedia ... . Wij... Kloostergang. 2.7K likes. Trappist® kun je proeven. Trappist® kun je ook beleven. In de abdijen-annex-brouwerijen van de cisterciënzermonniken, natuurlijk, en nu ook in De Kloostergang in Aarschot. De Kloostergang, Aarschot: See 32 unbiased reviews of De Kloostergang, rated 5 of 5 on Tripadvisor and ranked #5 of 59 restaurants in Aarschot. De schuld van De Kloostergang bedraagt ongeveer 175.000 euro. Behalve verhuurder Liedenbaum, zit ook crowdfundingsite NLInvesteert met een flinke kater. De Kloostergang in Zenderen. Reserveer direct een tafel, lees recensies van gasten, bekijk de beoordeling, adresgegevens, routebeschrijving, foto's, openingstijden van de keuken en restaurants in de buurt. Restaurant de Kloostergang, Zenderen. 1,582 likes · 745 were here. Welkom bij restaurant de Kloostergang! Twentse gastronomie! Met een knipoog naar de Peruviaanse en Spaanse keuken. Wij hopen u te... Als vrijwilligster in de organisatie van de Horeca Award is ze trots op de winnaars van de laatste editie, die ze toevallig vandaag een bezoekje brengt. Koen serveert haar een koffie, maar vergis je niet: ook de koffie komt uit de abdij. Een glas water is het enige wat je in De Kloostergang in Aarschot kunt krijgen zonder trappistenverhaal. Huis te koop: Kloostergang 36 9675 RD Winschoten. Royaal vrijstaand wonen met slaap- en badkamer op de begane grond en uitzicht op water en groen aan de voorzijde! Naast de wijnen direct uit Twente hebben wij een wijnkaart welke een keur aan met zorg geselecteerde wijnen bevat uit zowel de 'oude' als de 'nieuwe wereld'. Het zoeken naar de perfecte wijn-spijscombinatie is voor ons de uitdaging. Uit eten gaan bij de Kloostergang moet voor u ...

INFORMATIE

AUTEUR
Kathleen Norris
DIMENSIE
8,65 MB
BESTANDSNAAM
De Kloostergang.pdf

OMSCHRIJVING

Wat bezielt een getrouwde vrouw om zich aan het klooster te verbinden? In De kloostergang laat Kathleen Norris zien hoe zij er inzichten opdeed. Oude tradities komen tot leven, maken ook ons leven rijker en openen nieuwe perspectieven. Kathleen Norris wordt 'oblate' bij de benedictijnen: zij verbindt zich als leek aan een klooster en belooft de Regel te volgen. De kloostergang is geschreven als een dagboek en Norris' ervaringen in het klooster worden afgewisseld met meditaties over, bijvoorbeeld, heiligen, celibaat, monogamie en eenzaamheid. De auteur neemt de lezer mee in het ritme van heiligendagen, plechtigheden en feesten binnen het klooster, maar verlaat het ook voor familiebijeenkomsten en haar thuis in een dorp in South Dakota. In een meesterlijke stijl maakt Norris het kloosterleven invoelbaar, toegankelijk en van belang voor een ieder van ons. Scherpzinnig en lyrisch is De kloostergang een aansporing om ons te bezinnen op ons eigen leven.

Wil je het boek lezen?De Kloostergang in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kathleen Norris. Lezen De Kloostergang Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN