Over Dieren - Help, mijn kat doet 'het' naast de bak!

Over Dieren - Help, mijn kat doet 'het' naast de bak! - N. Endenburg | Warmolth.org

...ast de bak - Over Dieren Over Dieren boekenreeks - Help, mijn kat doet het naast de bak! bevat informatie over het zindelijk maken van uw kat ... Help, mijn kat doet 'het' naast de bak kopen ... ... . Omdat de kat een heel gewild huisdier is, neemt ook de behoefte aan informatie toe. Steeds vaker rijzen er vragen over verzorging, voeding, gezondheid en gedrag. Auteur dr. Nynke Endenburg is verbonden aan de Faculteit Diergeneeskunde van de universiteit van Utrecht. 25% van de kattenbezitters worstelt met gedragsproblemen van hun huisdier. In dit boek worden in het eerste deel de geschiedenis van de kat ... Help, mijn kat doet het naast de bak! - Huisdierinfo-home ... . 25% van de kattenbezitters worstelt met gedragsproblemen van hun huisdier. In dit boek worden in het eerste deel de geschiedenis van de kat, het gedrag van de wilde kat en de huiskat, en de aanschaf van een kat besproken. Dit deel geeft inzicht waarom de kat zich als een kat gedraagt.In ... Bestel Help, mijn kat doet 'het' naast de bak bij Dierenverblijf.com - Snelle levering Scherpe prijzen Gratis verzending v.a. € 50,- | Bestel op Dierenverblijf.com De leukste community voor huisdiereigenaren! Ik heb...

INFORMATIE

AUTEUR
N. Endenburg
DIMENSIE
8,95 MB
BESTANDSNAAM
Over Dieren - Help, mijn kat doet 'het' naast de bak!.pdf

OMSCHRIJVING

Auteur dr. Nynke Endenburg is verbonden aan de Faculteit Diergeneeskunde van de universiteit van Utrecht. 25% van de kattenbezitters worstelt met gedragsproblemen van hun huisdier. In dit boek worden in het eerste deel de geschiedenis van de kat, het gedrag van de wilde kat en de huiskat, en de aanschaf van een kat besproken. Dit deel geeft inzicht waarom de kat zich als een kat gedraagt.In het tweede deel komen de veelvoorkomende gedragsproblemen van de kat aan de orde. Van het ?naast de bak doen?, in huis sproeien en kamerplanten opeten tot krabben aan het behang, agressief of angstig gedrag, en hoe reageert een kat op verhuizen of vuurwerk.Ook is een adressenlijst opgenomen van organisaties die nuttig zijn voor de kattenliefhebber.Een bijzonder informatief boek dat voor veel herkenning zal zorgen onder de kattenbezitters. Prettig om als naslagwerk in de kast te hebben staan.

Wil je het boek lezen?Over Dieren - Help, mijn kat doet 'het' naast de bak! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur N. Endenburg. Lezen Over Dieren - Help, mijn kat doet 'het' naast de bak! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN