The Cage - De jacht

The Cage - De jacht - Megan Shepherd | Warmolth.org

...DNA tot 9/11. De Jacht book. Read 221 reviews from the world's largest community for readers ... The Cage - De jacht Boek PDF Online ... . Het bloedstollende vervolg op The Cage!Na hun mislukte ontsnappingspogi... De jacht. Het bloedstollende vervolg op The Cage! Na hun mislukte ontsnappingspoging zijn Cora, Lucky en Mali gedegradeerd naar het laagste niveau van gevangenschap. Ze worden samen met wilde dieren en ander menselijk uitschot in een safari-achtige omgeving geplaatst. Daar moeten ze nieuwe Kindred dienen en nieuwe regels volgen. Ondertussen zijn Nok en Rolf ... De Jacht (The Cage, #2) by Megan Shepherd ... . Daar moeten ze nieuwe Kindred dienen en nieuwe regels volgen. Ondertussen zijn Nok en Rolf verplaatst naar een gigantisch ... Titel: De Jacht (The Cage #2) Auteur: Megan Shepherd Genre: Science Fiction, Young Adult Uitgeverij: Van Goor Bladzijdes: 303 Bindwijze: Paperback ISBN: 9789000321513 Prijs: 18,99 Cijfer: 8/10 Link naar de pagina op Goodreads . Waarschuwing: in het schuingedrukte stuk staan milde spoilers als je het eerste deel van The Cage nog niet hebt gelezen. Megan Shepherd is een geweldige auteur. Download en lees het boek The Cage 2 - De jacht op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt The Cage 2 - De jacht in PDF, ePUB, MOBI. The Cage. 2 - De jacht Het vervolg op The Cage. Megan Shepherd. The Cage. 2 - De jacht Het vervolg op The Cage. Megan Shepherd . Het bloedstollende vervolg op The Cage! Na hun mislukte ontsnappingspoging zijn Cora, Lucky en Mali gedegradeerd naar het laagste niveau van gevangenschap. Ze worden samen met ... The Cage. 2 - De jacht Het vervolg op The Cage. Megan Shepherd. The Cage. 2 - De jacht Het vervolg op The Cage. Megan Shepherd. Ebook . Het bloedstollende vervolg op The Cage! Na hun mislukte ontsnappingspoging zijn Cora, Lucky en Mali gedegradeerd naar het laagste niveau van gevangenschap. Ze worden samen met ... Hoera! Deel 2 in de The Cage-serie, getiteld De Jacht, is afgelopen donderdag verschenen!Mij werd gevraagd of ik het leuk zou vinden iemand gelukkig te maken met The Cage én De Jacht, en jullie weten inmiddels wel hoe graag ik cadeautjes uitdeel, dus natuurlijk zei ik: JA!. Over The Cage (The Cage #1) The Cage door Megan Shepherd Verschenen: 1 oktober 2015 De tegenstelling tussen het leven in The Cage en de Jacht is groot. Daar waar de groep in de kooi nog bestudeerd werd tijdens bizarre en mogelijk dodelijke opdrachten, moeten vooral Cora, Mali en Lucky nu elk moment van de dag vrezen voor hun leven. De schrijfster weet de spanning in dit boek te verhogen door er een nieuw gevaar aan toe te ... Wederom worden de hoofdpersonen in een bizarre leefomgeving geplaatst waarin de mens wordt onderdruktop middels isolatie en waar overal gevaar loert. Na de mislukte ontsnappingspoging in deel één worden Cora, Mali en Lucky nu in een menagerie geplaatst...

INFORMATIE

AUTEUR
Megan Shepherd
DIMENSIE
5,5 MB
BESTANDSNAAM
The Cage - De jacht.pdf

OMSCHRIJVING

Het bloedstollende vervolg op The Cage!Na hun mislukte ontsnappingspoging zijn Cora, Lucky en Mali gedegradeerd naar het laagste niveau van gevangenschap. Ze worden samen met wilde dieren en ander menselijk uitschot in een safari-achtige omgeving geplaatst. Daar moeten ze nieuwe Kindred dienen en nieuwe regels volgen. Ondertussen zijn Nok en Rolf verplaatst naar een gigantisch poppenhuis, waar ze dag en nacht geobserveerd worden door Verwanten-wetenschappers die geïnteresseerd zijn in Noks zwangerschap. En Leon, de enige die daadwerkelijk ontsnapt is, heeft een team gevormd met schurkachtige zwartemarkthandelaren. Gescheiden van elkaar proberen Cora en de anderen in leven te blijven, terwijl ze constant in de gaten worden gehouden. Als Cassian in het geheim aanbiedt om Cora's psychische vaardigheden te ontwikkelen, moet Cora razendsnel beslissen of ze hem nog durft te vertrouwen of dat ze liever zelf haar vrijheid afdwingt.

Wil je het boek lezen?The Cage - De jacht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Megan Shepherd. Lezen The Cage - De jacht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN