Een boekje over het leven

Een boekje over het leven - Kahlil Gibran | Warmolth.org

...ichten Aai en Erika Prins over zijn jeugd in IJmuiden ... Een boekje over het leven | Boeken ... . Margriet Prins (ook een nicht) verzorgde de vormgeving van het boekje. Over zijn detentie schreef Berghuis eerder het boekjes Bajes voor Beginners. Zijn nieuwe uitgave is daar een vervolg op: het leven na de gevangenis. Ik was gescheiden, had megaschulden, geen geld ... In dit boekje zijn Gibrans woorden over 'het le-ven' te vinden. Verdere delen uit deze serie richten zich op liefde en relaties, op de geheimen van het spirituele pad en op wijsheid voor iedere dag. Voor de Nederlandse lezers is het woord leven abstr ... 11 levensveranderende boeken om cadeau te doen (of te ... ... . Voor de Nederlandse lezers is het woord leven abstract. Bedoelen we ermee de levensduur van een mens, het dagelijks leven of de filosofische ... Het zal je maar gebeuren; je pasgeboren baby wordt direct na de geboorte bij je weggehaald, omdat er iets heel erg mis is. Dat overkwam Harma de Kruijf bij de geboorte van haar zoon Sebastiaan, ruim 40 jaar geleden. Haar zoon kwam ter wereld met 12 beperkingen. 14 jaar oud werd hij. Over zijn leven en sterven schreef Harma 'Mijn lieve kabouter'. Het basisboek voor een gelukkig(er) leven! Een heerlijk warm boek - de liefde stroomt van de pagina's! Louise's diepe, liefdevolle inzichten helpen je om jezelf beter te leren kennen en een fijner leven te krijgen. Alles wat je wilt weten over het leven, de lessen van het leven en hoe je aan jezelf kunt werken staan in dit boek. Van ... In dit prachtige boekje met uitspraken van Kahlil Gibran ontdek je wat het betekent om te leven. Volgens Kahlil Gibran zit het leven in alles wat je ziet en voelt, maar ook in je verbeelding. De maakbaarheid van het geluk. 10. Een ongewoon gesprek met God. Auteur: Neale Donald Walsch Titel: Een ongewoon gesprek met God Ondertitel: Het boek dat je leven zal veranderen Inhoud: Dit is geen boek over God. Dit is een boek over een God, of vervang God door Boeddha. Geen religieus boek. Maar dit boek zet wel aan tot nadenken. Een boekje over het leven. Omschrijving: In dit prachtige boekje met uitspraken van Kahlil Gibran ontdek je wat het betekent om te leven. Volgens Kahlil Gibran zit het leven in alles wat je ziet en voelt, maar ook in je verbeelding....

INFORMATIE

AUTEUR
Kahlil Gibran
DIMENSIE
6,26 MB
BESTANDSNAAM
Een boekje over het leven.pdf

OMSCHRIJVING

In dit prachtige boekje met uitspraken van Kahlil Gibran ontdek je wat het betekent om te leven. Volgens Kahlil Gibran zit het leven in alles wat je ziet en voelt, maar ook in je verbeelding. In meer dan honderd fabels, verhalen en gedichten leert hij ons te luisteren naar de natuur. Zijn troostende woorden verhalen over liefde, eenheid en tolerantie.Kahlil Gibran (1883-1931) was een Libanees-Amerikaanse kunstenaar en dichter. Na Shakespeare en Lao Tse is hij de bestverkochte dichter ter wereld.

Wil je het boek lezen?Een boekje over het leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kahlil Gibran. Lezen Een boekje over het leven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN