De eerste schooldag van Milan

De eerste schooldag van Milan - Kathleen Amant | Warmolth.org

...hooldag. Milan gaat vandaag voor het eerst naar school ... Tongeren : De eerste schooldag van Milan ... . Hij zit bij juf Nele in de klas. De juf leest een mooi verhaal voor. Al snel maakt Milan een vriend. Ze eten samen iets lekkers, spelen samen met de ... Milan gaat vandaag voor het eerst naar school. Hij zit bij juf Nele in de klas. De juf leest een mooi verhaal voor. Milan maakt snel vriendjes. Ze eten samen iets lekkers, spelen samen met de blokken en maken een mooie tekening. De eerste schooldag is snel om... De eerste schoolda ... bol.com | De eerste schooldag van Milan - Le premier jour ... ... . De eerste schooldag is snel om... De eerste schooldag van Milan - Le premier jour d'ecole de Milan (Hardcover). Dit is een tweetalige editie van het peuterboek 'De eerste schooldag van... De eerste schooldag van Milan | ISBN 9789044811452 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Milan gaat vandaag voor het eerst naar school. Hij zit bij juf Nele in de klas. De juf leest een mooi verhaal voor. Al snel maakt Milan een vriend. Ze eten samen iets lekkers, spelen samen met de blokkenen maken een mooie tekening. De eerste schooldag is snel om … Een vrolijk verhaal over de eerste dag op school. Milan gaat vandaag voor het eerst naar school. Hij zit bij juf Nele in de klas. De juf leest een mooi verhaal voor. Milan maakt snel vriendjes. Ze eten samen iets lekkers, spelen samen met de blokken en maken een mooie tekening. De eerste schooldag is snel om... De eerste schooldag van Milan - Le premier jour d'ecole de Milan. Dit is een tweetalige editie van het peuterboek 'De eerste schooldag van Milan'. De tekst staat zowel in het Nederlands als in het Frans. Met dit boek worden peuters goed voorbereid op hun eerste dag in de kleuterklas. Op zaterdag 31 augustus organiseerden de bibliotheek i.s.m. Het Huis van het Kind en de Opvoedingswinkel een voorleesmoment voor kindjes die naar de eerste kleuterklas gaan. Een twintigtal kinderen waren aanwezig. Ze komen luisteren naar Ann Bogie die het verhaal vertelt van 'De eerste schooldag van Milan'. Ook konden de kinderen wat knutselen en tekenen wat ze dan met veel plezier hebben ... 10-aug-2015 - bol.com | De eerste schooldag van Milan, Kathleen Amant | Boeken Eerste kennismakingsboekje voor peuters die naar de instapklas gaan. Duidelijke kleurrijke illustraties schetsen het verloop van Milans eerste schooldag schetsen: de aankomst op school in het klasje met de kennismaking van de juf, het toiletbezoek, het eten van het koekje met daar...

INFORMATIE

AUTEUR
Kathleen Amant
DIMENSIE
12,10 MB
BESTANDSNAAM
De eerste schooldag van Milan.pdf

OMSCHRIJVING

Milan gaat vandaag voor het eerst naar school. Hij zit bij juf Nele in de klas. De juf leest een mooi verhaal voor. Al snel maakt Milan een vriend. Ze eten samen iets lekkers, spelen samen met de blokkenen maken een mooie tekening. De eerste schooldag is snel om …Een vrolijk verhaal over de eerste dag op school. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de wereld rondom het kind als thema.

Wil je het boek lezen?De eerste schooldag van Milan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kathleen Amant. Lezen De eerste schooldag van Milan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN