Lisey's verhaal

Lisey's verhaal - Stephen King | Warmolth.org

...jn… Lisey Landon verloor twee jaar geleden haar man, na vijfentwintig huwelijksjaren van een wonderbaarlijke, maar soms benauwende, intimiteit ... Lisey's verhaal (POD) van Stephen King | Boek en recensies ... ... . Lisey's verhaal (POD). (POD) In Lisey's verhaal, de bestseller van meesterverteller Stephen King, komt Lisey terecht in de duistere wereld waar de demonen van haar overleden man nog niet verdwenen zijn… Lisey Landon verloor twee jaar geleden haar man, na vijfentwintig huwelijksjaren van een wonderbaarlijke, maar soms benauwende, intimiteit. Zo ontstond het idee voor Lisey's Verhaal toen King zijn eigen leeggeruimde werkkamer zag. King was net ontslagen uit het ziekenhuis, waar hij ... Lisey's verhaal (POD) van Stephen King | Boek en recensies ... ... . Zo ontstond het idee voor Lisey's Verhaal toen King zijn eigen leeggeruimde werkkamer zag. King was net ontslagen uit het ziekenhuis, waar hij voor een longontsteking was opgenomen (een vervelende nasleep van het ongeluk in 1999 waarbij onder andere zijn ribben, zijn longen hadden doorboord), Tabitha King besloot die tijd te gebruiken om zijn werkkamer opnieuw in te richten. 'Lisey's verhaal' door Stephen King - Onze prijs: €12,50 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Lisey's verhaal is dan ook opgedragen aan King's eigen vrouw Tabitha, die proefondervindelijk meemaakt wat het betekent om getrouwd te zijn met een succesvolle auteur die … Lees verder De stroom nieuw werk van sterauteur Stephen King houdt, ondanks 's mans alsmaar erger wordende slechtziendheid, niet op. Zoals steeds speelt ook dit verhaal zich af in de geboortestreek van de schrijver, de ... In Lisey's verhaal, de bestseller van meesterverteller Stephen King, komt Lisey terecht in de duistere wereld waar de demonen van haar overleden man nog niet verdwenen zijn… Lisey Landon verloor twee jaar geleden haar man, na vijfentwintig huwelijksjaren van een wonderbaarlijke, maar soms benauwende, intimiteit. Scott was een gevierd bestsellerauteur en een gecompliceerd mens, een man met ... Meer dan zijn voorgaande boeken gaat Lisey's Verhaal over de dood. Dat maakt het erg zwaar, maar geeft het ook een hoog literair gehalte. Het boek Lisey's verhaal, geschreven door Stephen King, koopt u bij Boeken.nl | Snelle leveri...

INFORMATIE

AUTEUR
Stephen King
DIMENSIE
12,35 MB
BESTANDSNAAM
Lisey's verhaal.pdf

OMSCHRIJVING

Lisey s verhaal is een bijzondere roman over het huwelijk, een krachtig liefdesverhaal over wat het betekent om getrouwd te zijn met een schrijver. Lisey Landon ontdekt na de dood van haar man dat de `demonen waarmee hij als schrijver worstelde maar al te werkelijk zijn. Lisey s verhaal is het meest persoonlijke boek van Stephen King en het is dan ook opgedragen aan zijn vrouw Tabitha King.'Stephen King laat me al sinds mijn vijftiende met doodsangst en verwondering naar de wereld kijken, maar ik ben nog nooit zo overtuigd geweest van zijn grootsheid als door dit boek.' Michael ChabonzStephen King (1947) heeft meer dan tweehonderd verhalen geschreven, waaronder vijftig thriller- en fantasytitels, alle wereldwijde bestsellers en vrijwel allemaal verfilmd.

Wil je het boek lezen?Lisey's verhaal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stephen King. Lezen Lisey's verhaal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN