Ooggetuigen - Het oude Griekenland

Ooggetuigen - Het oude Griekenland - Anne Pearson | Warmolth.org

... vruchtbare grond was en dus nog minder grond beschikbaar voor de veeteelt ... Het oude Griekenland - vanstockum.nl ... . Als handel gedefinieerd wordt als het ruilen van goederen tegen andere middelen of goederen met als doel jezelf in (levens)behoeften te voorzien, is dit dus iets wat de Grieken ongetwijfeld gedaan moesten hebben. Bestel het boek 'De bevrijding volgens ooggetuigen' nu voor €19,45 bij Erfgoedhuis Zuid-Holland, deze prijs is inclusief verzendkosten. De winkelprijs bedraagt €14,95. In verband met het coronavirus is het ... Ooggetuigen - Het oude Griekenland door Anne Pearson ... . De winkelprijs bedraagt €14,95. In verband met het coronavirus is het bij Erfgoedhuis Zuid-Holland tijdelijk alleen mogelijk om te laten bezorgen, het boek fysiek ophalen bij ons kantoor in Delft is dus niet mogelijk. Kennismaking met het dagelijks leven in het oude Griekenland. Er is aandacht voor o.a. goden, mythen, feesten en oorlogen. Met veel kleurenillustraties. Vanaf ca. 12 jaar. Kennismaking in woord en beeld met het dagelijks leven in het oude Griekenland. Kennismaking met het dagelijks leven in het oude Griekenland. Er is aandacht voor o.a. goden, mythen, feesten en oorlogen. Met veel kleurenillustraties. Vanaf ca. 12 jaar. De ooggetuige door Simone van der Vlugt Door gebruik te maken van Scholieren.com of door hieronder op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Met hulp van veel gekleurde illustraties wordt in korte hoofdstukken verteld over het leven in het oude Griekenland. Vanaf ca. 12 jaar. Het oude Griekenland Griekenland is honderden jaren lang het meest beschaafde land van Europa en misschien wel de hele wereld geweest. Dat is een leuke opsteker waar menig Griek trots op is. Het minder goede nieuws is dat de Griekse beschaving 2000 jaar geleden ernstige erosie begon te vertonen. Hoeveel bloed pompt het hart elke dag door ons lichaam ? Waardoor is bloed rood? Waar worden de herinneringen opgeslagen ? Hoe groeien we en worden we oud? Hoeveel spieren gebruiken we als we glimlachen? De antwoorden op deze en vele andere vragen vind je in dit fascinerende boek over het menselijk lichaam....

INFORMATIE

AUTEUR
Anne Pearson
DIMENSIE
8,69 MB
BESTANDSNAAM
Ooggetuigen - Het oude Griekenland.pdf

OMSCHRIJVING

Maak kennis met het Oude Griekenland en ontdek hoe het dagelijks leven er 2000 jaar geleden uitzag. Lees alles over hun goden, mythen, wetenschappers en de eerste Olympische Spelen. Kijk welke rol paarden speelden bij de Oude Grieken, wat de mode was in die tijd en hoe Griekse soldaten ten strijde trokken.

Wil je het boek lezen?Ooggetuigen - Het oude Griekenland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anne Pearson. Lezen Ooggetuigen - Het oude Griekenland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN