Emma's geluk

Emma's geluk - Claudia Schreiber | Warmolth.org

...inu door wilt blijven lezen, moet blijven lezen ... Emmas geluk (e-Book) - Claudia Schreiber | Boeken.com ... . Emma\'s geluk Auteur Claudia Schreiber Genre Psychologische roman. Eerste uitgave februari 2004 Pagina's 192 ... Emma's geluk is een prachtig liefdesverhaal met een toch zeer verrassend einde. Het mag na het lezen van dit boek dan ook duidelijk zijn dat het niet bij toeval verfilmd is. Het grijpt je vanaf de eerste pagina aan en zorgt ervoor dat je continu door wilt blijven lezen, moet blijven lezen. Emma's geluk is een hartverwarmend en humoris ... Emmas Glück door Claudia Schreiber (Zeker Weten Goed ... ... . Emma's geluk is een hartverwarmend en humoristisch verhaal; een modern sprookje met een tragische ondertoon. Volledige beschrijving. Recensies. Alle 0 beoordelingen. Specificaties Auteur Claudia Schreiber Uitgever A.W. Bruna Uitgevers ISBN 9789044968941 Formaat EPUB met digitaal watermerk Publicatiedatum Emma's geluk is een hartverwarmend en humoristisch verhaal; een modern sprookje met een tragische ondertoon. Volledige beschrijving. Recensies. Alle 0 beoordelingen. Specificaties Auteur Claudia Schreiber Uitgever A.W. Bruna Uitgevers ISBN 9789044968941 Formaat Publicatiedatum Augustus 2012 Bestandsgrootte 2670782 bytes De documentaire Emma Wil Leven heeft een blijvende indruk achtergelaten in Nederland. Maar vader Jo Caris wilde het daar niet bij laten, vertelt hij bij Jinek . Om mensen meer inzicht te geven in wie Emma was voor haar ziekt...

INFORMATIE

AUTEUR
Claudia Schreiber
DIMENSIE
6,12 MB
BESTANDSNAAM
Emma's geluk.pdf

OMSCHRIJVING

Een rode Ferrari vliegt midden in de nacht bij een afgelegen boerderij te pletter tegen een boom. In het wrak vindt varkensfokster Emma een bewusteloze man en een plastic zak vol dollarbiljetten. Het geluk valt haar in de schoot. Eindelijk een vent en genoeg geld om haar failliete boerenbedrijf te redden. Het begin van een tragikomisch liefdesverhaal met een wel heel verrassende afloop... Claudia Schreiber werkt als freelance journaliste en schrijfster in Keulen. Ze publiceerde eerder reisverhalen en een kinderboek.

Wil je het boek lezen?Emma's geluk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Claudia Schreiber. Lezen Emma's geluk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN