Trein 16:50 en De spiegel barstte

Trein 16:50 en De spiegel barstte - Agatha Christie | Warmolth.org

...ste Nederlandstalige versie verscheen in 1964 en werd uitgegeven door Luitingh-Sijthoff ... Trein 16:50 en De spiegel barstte | Gratis boeken ... ... . Ik heb nu twee stiefmoeders, A ik ben verliefd op mijn stiefbroer en ik heb een erfenis gekregen. En hierdoor heb ik een hele lijst geheimen… ← Trein 16:50 en De spiegel barstte EBOOK Agatha Christie is een geweldige auteur. Download en lees het boek Poirot 16 - Moord op de Nijl op onze website imperialviennaorchestra.co.uk. Helemaal vrij. U vindt Poirot 16 - Moord op de Nijl in PDF, ePUB, MOBI. De spie ... Trein 16:50 en De spiegel barstte | Gratis boeken ... ... .co.uk. Helemaal vrij. U vindt Poirot 16 - Moord op de Nijl in PDF, ePUB, MOBI. De spiegel barstte Moord uit het verleden Een goochelaarstruc De muizeval De wraakgodin (= Nemesis) Trein 16:50 Wie adverteert een moord! Miss marple met vakantie Passagier voor Frankfurt . Agatha Christie Miss Marple verhalen ... En het einde is de dood De klaverheer 15 Driehoek op Rhodos...

INFORMATIE

AUTEUR
Agatha Christie
DIMENSIE
4,65 MB
BESTANDSNAAM
Trein 16:50 en De spiegel barstte.pdf

OMSCHRIJVING

Trein 16:50Twee treinen rijden langzaam naast elkaar. In de ene trein zit een vriendin van Miss Marple, die tot haar ontzetting ziet dat in een helder verlichte coupé van de andere trein een jonge vrouw wordt vermoord. Ze gaat direct met haar verhaal naar de politie, maar die gelooft haar niet. Bovendien wordt er nergens een lijk gevonden. Miss Marple gaat op onderzoek uit en belandt met behulp van spoorboekjes en landkaarten in een klein dorp, waar ze niet alleen het slachtoffer vindt¿De spiegel barstteNet als al haar dorpsgenoten vindt Miss Marple het reuze spannend als de beroemde filmster Marina Gregg in het dorp komt wonen. Maar dan wordt een van Marina¿s vurigste bewonderaarsters vergiftigd. De politie vermoedt dat de moordenaar het niet bij één poging zal laten omdat het vergif voor Marina bedoeld was. Niemand wordt meer bij haar toegelaten, op Miss Marple na¿Toen Agatha Christie Miss Marple in het leven riep, verwachtte ze niet lang verder te schrijven over deze ¿oude vrijster¿. Maar vanaf het moment dat Miss Marple voor het eerst verscheen, waren de Christie-lezers verslaafd. Miss Marple speelde de hoofdrol in 12 romans en 20 korte verhalen.

Wil je het boek lezen?Trein 16:50 en De spiegel barstte in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Agatha Christie. Lezen Trein 16:50 en De spiegel barstte Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN