De Zoete Waanzin

De Zoete Waanzin - Paulus Hochgatterer | Warmolth.org

.... Zijn kleindochter vindt hem en is zo getraumatiseerd door de gruwelijke ontdekking dat ze geen woord meer spreekt ... De zoete waanzin - Paulus Hochgatterer - (ISBN ... ... . Raffael Horn, de psycholoog die het meisje onder zijn hoede krijgt, wordt tegen zijn zin ... Schrijver: Paulus Hochgatterer: Titel: De Zoete Waanzin: ISBN: 9789026127366: Uitgever: Uitgeverij De Fontein: Bijzonderheden: Zeer goed, kan zeer lichte ... De Zoete Waanzin (Paperback). Op een winteravond in een Oostenrijks alpendorp wordt een oude man het hoofd ingeslagen. Zijn kleindochter vindt hem en is... De zoete waanzin | ISBN 9789026127366 direct en eenvoudig te bestellen bij B ... Recensie van Anneke Gieling over De zoete waanzin | Hebban.nl ... . Zijn kleindochter vindt hem en is... De zoete waanzin | ISBN 9789026127366 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. La Fruitiere - Val Thorens: La Folie Douce - De Zoete Waanzin - Bekijk 596 reizigersbeoordelingen, 250 onthullende foto's en goede aanbiedingen voor Val Thorens, Frankrijk, op Tripadvisor. Voor De zoete waanzin ontving hij diverse prijzen, waaronder de eerste Europese Unie Prijs voor de letterkunde. Literaire psychothriller van topklasse Voor de liefhebbers van Sebastian Fitzek Op een winteravond in een Oostenrijks alpendorp wordt een oude man het hoofd ingeslagen. Weinig thrillers zijn diep psychologisch te noemen en nog minder kunnen het etiket literair (ver)dragen. Echter...

INFORMATIE

AUTEUR
Paulus Hochgatterer
DIMENSIE
3,90 MB
BESTANDSNAAM
De Zoete Waanzin.pdf

OMSCHRIJVING

Op een winteravond in een Oostenrijks alpendorp wordt een oude man het hoofd ingeslagen. Zijn kleindochter vindt hem en is zo getraumatiseerd door de gruwelijke ontdekking dat ze geen woord meer spreekt. Raffael Horn, de psycholoog die het meisje onder zijn hoede krijgt, wordt tegen zijn zin betrokken bij de zaak. In opdracht van de politie maakt hij psychologische profielen van de dorpsbewoners - een jonge moeder die gelooft dat haar baby bezeten is door de duivel, een gepensioneerde bijenhouder met suicidale neigingen en een benedictijner monnik die zijn iPod gebruikt om de stemmen uit zijn hoofd te verdrijven. Horns onderzoek schetst een verontrustend en sinister beeld van het dorp en haar bewoners.

Wil je het boek lezen?De Zoete Waanzin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paulus Hochgatterer. Lezen De Zoete Waanzin Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN