Magische praktijken

Magische praktijken - Alice Hoffman | Warmolth.org

...huis stopt, met achter in haar auto het lijk van haar minnaar, James ... Leesclubvragen: Magische praktijken - Uitgeverij Orlando ... . Magische praktijken en ideeën kunnen gerekend worden tot verschillende stromingen of tradities. Hieronder staat een lijst van magievormen op basis van hun visie en werkwijze, dus niet op basis van het beoogde doel. Astrale magie: planeten, sterren en sterrenbeelden bezitten speciale krachten die benut kunnen worden. Magische praktijken is een heerlijke roman over magie en echte liefde, over familie en dagelijkse betoveringen. In de pers 'Een mooi, ontroerend boek over hartenwensen en de krac ... Magische praktijken - Alice Hoffman - 9789492086747 | Bruna.nl ... . In de pers 'Een mooi, ontroerend boek over hartenwensen en de kracht van liefde.' - Denver Post 'Betoverend en met veel humor verteld verhaal. Alice Hoffmans kenmerkende schrijfstijl is optimistisch, levendig en adembenemend ... Magische praktijken is een heerlijke roman over magie en echte liefde, over familie en dagelijkse betoveringen. Het boek werd verfilmd met Sandra Bullock en Nicole Kidman in de hoofdrollen. In 2019 verschijnt bij Orlando de vertaling van Rules of magic ( Magische regels ), over het verhaal dat voorafgaat aan Magische praktijken … Magische regels is de voorloper op het boek Magische praktijken dat eerder al door ...

INFORMATIE

AUTEUR
Alice Hoffman
DIMENSIE
5,14 MB
BESTANDSNAAM
Magische praktijken.pdf

OMSCHRIJVING

"Er is een aantal dingen dat Sally Owens zeker weet: Gooi gemorst zout altijd over je linkerschouder. Zet rozemarijn bij het tuinhek. Doe peper door de aardappelpuree. Plant rozen en lavendel, die brengen geluk. Word verliefd als je de kans krijgt.'Al meer dan 200 jaar krijgen de Owens-vrouwen de schuld van alles wat er misgaat in hun stadje in Massachusetts. Nadat hun ouders zijn verongelukt, worden de zusjes Gillian en Sally Owens opgevoed door hun wereldvreemde tantes, die magische krachten bezitten.Als buitenstaanders worden ze op school gepest en de zusjes willen niets liever dan vluchten. De een trouwt op jonge leeftijd, de ander loopt van huis weg.Jaren later brengt een tragedie ze weer samen. En de zusjes leren dat wat er ook gebeurt, ze altijd elkaar hebben.Magische praktijken is een betoverende roman over liefde, familie, vergeving en dagelijkse betoveringen.

Wil je het boek lezen?Magische praktijken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alice Hoffman. Lezen Magische praktijken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN