Witte honger

Witte honger - Aki Ollikainen | Warmolth.org

...ki Ollikainen. Finland, 1867. Marja laat haar man en boerderij achter en maakt met haar twee kinderen een voettocht dwars door het winterse landschap ... MENEER DE WIT HEEFT HONGER, Amsterdam ... ... . Ze wil Sint-Petersburg bereiken, het centrum van het Russische ... 'Witte honger' is de emotionele geschiedenis van een vrouw die alles op alles zet om haar kinderen een beter leven te geven. Deze roman is geschreven door de Finse schrijver Aki Ollikainen. Finland, 1867. Marja laat haar man en boerderij achter en maakt met haar twee kinderen een voettocht dwars door het winterse landschap. 'Witte hong ... Athenaeum Boekhandel | Witte honger ... . Finland, 1867. Marja laat haar man en boerderij achter en maakt met haar twee kinderen een voettocht dwars door het winterse landschap. 'Witte honger' is de emotionele geschiedenis van een vrouw die alles op alles zet om haar kinderen een beter leven te geven. Deze roman is geschreven door de Finse schrijver Aki Ollikainen. Finland, 1867. Marja laat haar man en boerderij achter en maakt met haar twee kinderen een voettocht dwars door het winterse landschap. Witte honger. Finland, 1867. Marja laat haar man en boerderij achter en maakt met haar twee kinderen een voettocht dwars door het winterse landschap. Ze wil Sint-Petersburg bereiken, het centrum van het Russische Rijk waartoe Finland behoorde, waar genoeg brood is voor iedereen. De natuur is onherbergzaam, en veel hulp hoeft Marja niet te verwachten. Meneer de Wit heeft Honger Witte de Withstraat 10. De keuken van Meneer de Wit Heeft Honger is puur en robuust en staat bekend om zijn verfijnde maar uitgesproken smaken. Chef Simo houdt van het eten dat de moeders rondom de Middellandse Zee op tafel zetten. Borden bereid met geduld en liefde, én de lekkerste kruiden en specerijen. Witte honger | ISBN 9789026335846 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. "Witte honger' is de emotionele geschiedenis van een vrouw die alles op alles zet om haar kinderen een beter leven te geven. Deze roman is geschreven door de Finse schrijver Aki Ollikainen. Finland, 1867. Marja laat haar man en boerderij achter en maakt met haar twee kinderen een voettocht dwars door het winterse landschap. Vorige maand verscheen Witte honger, de door Annemarie Ras uit het Fins vertaalde roman van A...

INFORMATIE

AUTEUR
Aki Ollikainen
DIMENSIE
12,2 MB
BESTANDSNAAM
Witte honger.pdf

OMSCHRIJVING

"Witte honger' is de emotionele geschiedenis van een vrouw die alles op alles zet om haar kinderen een beter leven te geven. Deze roman is geschreven door de Finse schrijver Aki Ollikainen. Finland, 1867. Marja laat haar man en boerderij achter en maakt met haar twee kinderen een voettocht dwars door het winterse landschap. Ze wil Sint-Petersburg bereiken, het centrum van het Russische Rijk waartoe Finland behoorde, waar genoeg brood is voor iedereen.De natuur is onherbergzaam, en veel hulp hoeft Marja niet te verwachten. Wanneer ze het ten einde raad bijna wil opgeven, ontmoet ze een jongeman die haar wil helpen. Maar is hij wel te vertrouwen?Aki Ollikainen weet met weinig woorden een groot verhaal neer te zetten. "Witte honger' werd genomineerd voor diverse prijzen, waaronder de Finlandia prijs en de Man Booker International Prize. Het is onmogelijk onverschillig te blijven bij "Witte honger'.

Wil je het boek lezen?Witte honger in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Aki Ollikainen. Lezen Witte honger Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN