De kleine helper - Houd de moed erin

De kleine helper - Houd de moed erin - L. Allison-Lewis | Warmolth.org

...ing als er weer iets positiefs gebeurd] zich moed indrinken [ ... Bureau ISBN - Philip Baumgarten ... ... Bijbelteksten over Bemoediging - Dus troost elkaar en wees elkaar tot voorbeeld, zoals u trouwens al doet… Maar wie hoopt op de HEER krijgt nieuwe kracht: hij slaat zijn… Moet je door het water gaan - ik ben bij je; of… Ik gebied je dus: wees vastberaden en standvastig, laat je door niets… De HEER zelf gaat voor je uit, hij zal je bijstaan en… Het oude verzetsblad Vrij Nederland houdt de moed erin. 'Verzet! Zo gaat links weer winnen' is de strijdkreet op de ... Bureau ISBN - D. Grippo ... . 'Verzet! Zo gaat links weer winnen' is de strijdkreet op de sobere omslag van het eerste maandblad. VN verloochent de afkomst niet, dat is alvast wat. De lezer wordt een blad met een progressieve visie in het vooruitzicht gesteld, 'kritisch, maatschappelijk betrokken en gericht op de ... In het achterhuis proberen de onderduikers de moed erin te houden en blijven zij hun verjaardagen vieren, - met de nodige improvisatie en met steun van de helpers. Dans l'annexe, les clandestins essaient de garder le moral et continuent de célébrer les anniversaires, - tout en improvisant et avec le soutien des protecteurs. Houd moed, in soms droeve dagen Wanneer verdriet je overmant God, Hij blijft met jou verwant Houd dan het oog op Hem geslagen. Houd moed, in moeilijke tijden Wanneer het niet gaat zoals je wilt En je de tijd aan piekeren verspilt En je dan niet meer kunt verblijden. Houd hoop en moed er maar in God gaat met je mee in dit leven Hij wil je steun ... Een klein onderzoekje op internet brengt de goede oplossing: het mag allebei. Hou je aan de snelheidslimiet is wat informeler taalgebruik, meer spreektaal. Maar hou of houd is dus allebei goed. In de spreektaal laten we de slotmedeklinker vaak weg. 'Ik hou van jou' klinkt toch ook beter dan 'Ik houd van jou'. Andere gevallen...

INFORMATIE

AUTEUR
L. Allison-Lewis
DIMENSIE
9,39 MB
BESTANDSNAAM
De kleine helper - Houd de moed erin.pdf

OMSCHRIJVING

Het is goed om de moed erin te houden wanneer het ons tegenzit, bijvoorbeeld wanneer we ziek zijn of rouwen om een dierbare. Het is bovendien belangrijk om een goed humeur te bewaren als we een jachtig leven lijden. We vergeten nog wel eens dat wij in het verleden uitdagingen het hoofd hebben geboden, en daar sterker en met meer zelfvertrouwen uit tevoorschijn zijn gekomen. We hopen dat deze 35 wijze inzichten en de ontroerende illustraties je helpen om nog beter gebruik te maken van je innerlijke kracht!

Wil je het boek lezen?De kleine helper - Houd de moed erin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur L. Allison-Lewis. Lezen De kleine helper - Houd de moed erin Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN