Wilde Tijm

Wilde Tijm - Rosamunde Pilcher | Warmolth.org

...en de bloeitijd is van ca. juni tot en met juli ... Wilde Tijm of Thymus serpyllum heilzaam bij spierpijn ... ... . De bladeren zijn groen en ongeveer 5 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 5 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. en blijft de gehele winter groen. De geadviseerde plantafstand is 30 cm. (8-11 st. per m2.) De nederlandse naam is Wilde tijm, familie van de Lamiaceae.De bloemkleur is zacht roze en de bloeitijd is van ca. juni tot en met juli. De bladeren zijn groen en ongeveer 5 cm. hoog ... Tijm - Mijn Keukentuintje ... . De bladeren zijn groen en ongeveer 5 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 5 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. en blijft de gehele winter groen. De geadviseerde plantafstand is 30 cm. (8-11 st. per m2.) De nederlandse naam is Wilde tijm, familie van de Lamiaceae.De bloemkleur is karmijnroze en de bloeitijd is van ca. juni tot en met juli. De bladeren zijn groen en ongeveer 5 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 5 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. en blijft de gehele winter groen. De geadviseerde plantafstand is 30 cm. (8-11 st. per m2.) Andere namen. Frysk: Grutte wylde time. English: Broad leaved thyme. Français: Thym de bergère. Deutsch: Gewöhnlicher Thymian. Verouderde of andere namen: Thymus chamaedrys, Grote wilde tijm Classificatie. Klasse: Spermatopsida Orde: Lamiales . Familie: Lamiaceae (Lipbloemenfamilie) . Geslacht: Thymus (Tijm) . Soort: Thymus pulegioides ; Naamgeving (Etymologie): Thymus kan afgeleid zijn van ......

INFORMATIE

AUTEUR
Rosamunde Pilcher
DIMENSIE
8,46 MB
BESTANDSNAAM
Wilde Tijm.pdf

OMSCHRIJVING

Victoria Bradshaw was achttien, verlegen en kwetsbaar, toen zij haar hart verloor aan de charmante, onvoorspelbare toneelschrijver Oliver Dobbs. Even plotseling als hij toen uit haar leven verdween, staat hij nu drie jaar later voor haar deur. Maar hij is niet alleen; op zijn arm draagt hij zijn tweejarige zoontje Thomas. Hoewel Victoria wijzer en zelfstandiger is geworden, kan zij wederom geen weerstand bieden aan Olivers sensuele charme. Ze reizen naar Schotland, naar het landhuis van de Dunbeaths, volgens Oliver om het lente te zien worden. Maar voor Victoria wordt het een reis vol emotionele ontdekkingen haar warme liefde voor de kleine Thomas, de voorzichtige twijfel aan haar gevoelens voor Oliver, de intense verbondenheid met het schotse landschap, en haar groeiende genegenheid voor de evenwichtige John Dunbeath.

Wil je het boek lezen?Wilde Tijm in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rosamunde Pilcher. Lezen Wilde Tijm Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN