DE KUBUS ... BEWAAR HET GEHEIM

DE KUBUS ... BEWAAR HET GEHEIM - Gottlieb | Warmolth.org

...atie. Leer (alles) over de psychologie met deze crash course Het Vaticaans Apostolisch Archief, Latijn: Archivium Apostolicum Vaticanum, voorheen bekend als het Vaticaans Geheim Archief gelegen in Vaticaanstad, is de centrale bewaarplaats van alle akten uitgevaardigd door de Heilige Stoel ... De Kubus - Annie Gottlieb - Boekenschaap ... .Deze archieven bevatten ook de staatsdocumenten, briefwisseling, pauselijke verslagen en veel andere documenten die de Kerk gedurende eeuwen heeft verzameld. De duivel in de kerk Het gruwelijkste deel voor de kerk, dat het Vaticaan nog steeds niet echt heeft durven openbaren. Maria wilde dat men in 1960 inzage had in het geheim, de kerk negeerde dat verzoek, dus heeft Zuster Lucia, een van de aanwezige kinderen bij de openbaringen van Fatima ... Karin's weblog: In herhaling: De Kubus ... . De duivel in de kerk Het gruwelijkste deel voor de kerk, dat het Vaticaan nog steeds niet echt heeft durven openbaren. Maria wilde dat men in 1960 inzage had in het geheim, de kerk negeerde dat verzoek, dus heeft Zuster Lucia, een van de aanwezige kinderen bij de openbaringen van Fatima dit geheim uiteindelijk zelf via via geopenbaard. Als goochelaar heb ik inmiddels (door wat onderzoek te doen) een aantal methoden geleerd om de kubus nóg sneller op te lossen, maar ik moet eerlijk zijn…het gaat dan wel om een illusie! Uiteraard draai ik de kubus door de war, maar met een handige goochelmethode weet ik deze weer op te lossen binnen no-time! Ik werd geïnspireerd door een goochelaar die met deze kubus onder een boete uit... Bewaren en in nog hoogere mate behoeden worden alleen gebruikt, als er voor het aan onze zorg toevertrouwde gevaar dreigen kan; de drie andere woorden daarentegen sluiten in, dat dit gevaar werkelijk dreigt, zoodat 's menschen werkdadige tusschenkomst, of die van het Opperwezen, noodig is, om het af te wenden. En bewaar het geheim; Lees een stukje uit het boek. En bewaar het geheim intieme blikken van vrijmetselaars Pinxten Rik. Nederlands | Paperback € 27,95 + 55...Dit boek geeft de lezer een inkijk in het hart van enkele leden die wilden getuigen over hoe zij rust vonden,... De Harmonie: Het best bewaarde geheim van Rotterdam? - Bekijk 75 reizigersbeoordelingen, 132 onthullende foto's en goede aanbiedingen voor Rotterdam, Nederland, op Tripadvisor. Welkom op de website van Geheimen van Nederland. Op deze website staan geheimen centraal en kun je je eigen geheimen (anoniem) plaatsen. Geheimen bewaren is een grote kunst. Vooral bij een geheim dat aan meer mensen bekend is. Wanneer dat uitlekt, is tiet immers onduidelijk wie de boosdoener is geweest. Omgekeerd kan het zeer aantrekkelijk zijn om geheimen verder te vertellen. Zeker als het gaat om geheimen in de politieke sfeer die een grote nieuwswaarde hebben....

INFORMATIE

AUTEUR
Gottlieb
DIMENSIE
5,64 MB
BESTANDSNAAM
DE KUBUS ... BEWAAR HET GEHEIM.pdf

OMSCHRIJVING

De Kubus is een oud soefi-spel, dat je inzicht geeft in jezelf en anderen met behulp van een aantal eenvoudige tekenopdrachten. Je wordt gevraagd spontaan het volgende te tekenen:Aan de hand van dit boekje kun je opzoeken wat de psychologische betekenis is van wat je getekend hebt. Zo leer je jezelf op een speelse manier kennen. Speel het vervolgens met vrienden en kennissen. Maar verklap het geheim niet!

Wil je het boek lezen?DE KUBUS ... BEWAAR HET GEHEIM in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gottlieb. Lezen DE KUBUS ... BEWAAR HET GEHEIM Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN