Het laatste jaar van Marvellous Ways

Het laatste jaar van Marvellous Ways - Sarah Winman | Warmolth.org

...7. Marvellous Ways is een vrouw van 89 die bijna haar hele leven alleen heeft gewoond aan een afgelegen zijrivier ... Het laatste jaar van Marvellous Ways | Sarah Winman ... ... . Het laatste jaar van Marvellous Ways speelt zich af in de ruige natuur van Cornwall in de jaren net na de Tweede Wereldoorlog, en vertelt het verhaal van de vriendschap tussen een oude vrouw en een jonge soldaat die het leven niet meer ziet zitten. Het laatste jaar van Marvellous Ways Welkom bij de leesclub rond Het laatste jaar van Marvellous Ways van Sarah Winman, bekend van de roman Toen God een konijn was (Uitgeverij Orlando). Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar: [email protected] De deel ... Sarah Winman: Het laatste jaar van Marvellous Ways ... . Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar: [email protected] De deelnemers zijn bekend, dus we gaan elkaar leren ... Het laatste jaar van Marvellous Ways; Ster(ren) (3) Auteur(s) Winman, Sarah; Vertaler(s) Onbekend ; Recensent(en) Voskamp, Nico; Aantal Pagina's 336; Publicatiejaar 2016 ; Uitgever(s) Orlando; ISBN 9492086402, 9789492086402 ; ISBN E-Book Onbekend Het laatste jaar van Marvellous Ways speelt zich af in de ruige natuur van Cornwall in de jaren net na de Tweede Wereldoorlog, en vertelt het verhaal van de vriendschap tussen een oude vrouw en een jonge soldaat die het leven niet meer ziet zitten. Het laatste jaar van Marvellous Ways book. Read 745 reviews from the world's largest community for readers. Cornwall, 1947. Marvellous Ways is een vrouw ... Het laatste jaar van Marvellous Ways is betoverend mooi. Maar het is wel een boek waarvoor je even lekker de tijd moet nemen. Tip voor de vakantie dus! Dit delen: Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend) Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend) Het laatste jaar van Marvellous Ways Onvergetelijke roman over de vriendschap tussen een oude vrouw en een getraumatiseerde soldaat. Het is een prachtig verhaal over magie in het dagelijkse leven en de aantrekkingskracht van de zee, de genezende werking van verhalen en van sloe gin, over liefde en dood, en hoe we doorgaan als het verdriet ons dreigt te overspoelen. Het laatste jaar van Marvellous Ways is de onvergetelijke en meeslepende nieuwe roman van Sarah Winman, de schrijfs...

INFORMATIE

AUTEUR
Sarah Winman
DIMENSIE
10,99 MB
BESTANDSNAAM
Het laatste jaar van Marvellous Ways.pdf

OMSCHRIJVING

Onvergetelijke roman over de vriendschap tussen een oude vrouw en een getraumatiseerde soldaat. Het laatste jaar van Marvellous Ways speelt zich af in de ruige natuur van Cornwall in de jaren net na de Tweede Wereldoorlog, en vertelt het verhaal van de vriendschap tussen een oude vrouw en een jonge soldaat die het leven niet meer ziet zitten. Het is een prachtig verhaal over magie in het dagelkse leven en de aantrekkingskracht van de zee, de genezende werking van verhalen en van sloe gin, over liefde en dood, en hoe we doorgaan als het verdriet ons dreigt te overspoelen.

Wil je het boek lezen?Het laatste jaar van Marvellous Ways in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sarah Winman. Lezen Het laatste jaar van Marvellous Ways Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN