Het geheim van de stilte

Het geheim van de stilte - Leo Fijen | Warmolth.org

...e in Nederland in première gegaan. Een goede aanleiding om het boek waarop de film gebaseerd is te lezen ... Winnen: 10x 'Als je de stilte ziet' van Thomas Verbogt ... . De Japanse auteur Shusaku Endo publiceerde het boek in 1966, en het wordt algemeen beschouwd als zijn beste werk. Stilte is een indrukwekkend verslag van de zoektocht van een Portugese priester in het zeventiende eeuwse Japan. Een ... Wat maakt de Creatieve Retraite zo bijzonder, dat de deelnemers telkens weer terug komen? HOLTEN - Het thema voor de kultûrhusdag in Holten deze zaterdag: geheimen. Naarmate de middag vordert neemt de drukte op Smidsbelt toe. Iedereen wil wel weten wat voor 'n verborg ... Het geheim van de stilte Ruud Offermans - voor €15 ... . Naarmate de middag vordert neemt de drukte op Smidsbelt toe. Iedereen wil wel weten wat voor 'n verborgen schatten de ... Geheim van de stilte. In het voorjaar van 2009 vond in het voormalige kartuizerklooster te Roermond een bijzondere tentoonstelling plaats, die het Nederlands kartuizerleven tot onderwerp had en die deze kloosterorde vanuit nationaal en internationaal perspectief belichtte.Op deze tentoonstelling werd niet alleen aandacht besteed aan de diverse Nederlandse en Belgische kartuizerkloosters, hun ......

INFORMATIE

AUTEUR
Leo Fijen
DIMENSIE
5,37 MB
BESTANDSNAAM
Het geheim van de stilte.pdf

OMSCHRIJVING

Een bijzonder stilteboek. Met citaten van kloosterlingen die hun hele leven op zoek zijn naar de stem van de stilte in hun hart. Ze horen die stem in abdijen op de mooiste plekken van Europa. Leo Fijen verzamelt hun wijsheden en spreekt met stiltezoekers op het kleinste eiland van Nederland, Schiermonnikoog. Die gesprekken leiden tot kleine verhalen. Zo zoekt Fijen naar het geheim van de stilte. Een boek dat niet voorschrijft, maar wel de weg wijst naar de stilte van het hart.

Wil je het boek lezen?Het geheim van de stilte in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Leo Fijen. Lezen Het geheim van de stilte Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN