Feng Shui Harmonie In Liefde En Partners

Feng Shui Harmonie In Liefde En Partners - G. Sator | Warmolth.org

...nen, werken, leren, beter worden of ontspannen, worden toegepast op zowel nieuwbouw als bestaande bouw, bij renovatie & verbouwing van huizen en bedrijfspanden ... Feng Shui Expert | Liefde & Harmonie ... . Feng Shui van jouw slaapkamer voor meer liefde en romantiek en om je te helpen een betere nachtrust en gezondheid te hebben. Feng Shui kan overal waar mensen wonen, werken, leren, beter worden of ontspannen, worden toegepast op zowel nieuwbouw als bestaande bouw, bij renovatie & verbouwing van huizen en bedrijfspanden. Feng Shui Master Wena Brussard geeft 10 gouden tips! Dit gastartikel is geschreven door Feng Shui Master en Consultant Wena Brussard van 100procentfengshui.n ... Feng Shui in de slaapkamer - V!VA - Niets te verbergen ... . Feng Shui Master Wena Brussard geeft 10 gouden tips! Dit gastartikel is geschreven door Feng Shui Master en Consultant Wena Brussard van 100procentfengshui.nl. Door middel van Feng Shui brengt zij met haar kennis meer geluk, harmonie en balans in het leven. Feng Shui inzetten om een partner te vinden Feng Shui gaat over harmonie tussen de omgeving (woning, kantoor, buitenomgeving) en de mens. ... Meer liefde (in een gezin) of voor het vinden van een relatie; ... Els hoorde over Feng Shui en besloot een expert in te schakelen om te zien of hun problemen terug te vinden waren in hun huis of de omgeving. In het boek \'Harmonie in jouw tuin met Feng Shui\' lees je over de energieën en toepassingen van Feng Shui. Je ontdekt de invl...

INFORMATIE

AUTEUR
G. Sator
DIMENSIE
8,86 MB
BESTANDSNAAM
Feng Shui Harmonie In Liefde En Partners.pdf

OMSCHRIJVING

FENG SHUI HARMONIE IN LIEFDE EN PARTNERSCHAPFeng Shui laat energie stromen en zorgt voor harmonie en welbevinden in het leven. Het is dan ook geen wonder dat deze eeuwenoude leer uit het Verre Oosten, waarvan de kracht en het nut ondertussen bij iedereen bekend mag worden geacht, bij uitstek geschikt is voor het stimuleren van liefde en partnerschap, maar ook voor het verhogen van seksuele energieën en gevoelens.Günther Sator beschrijft in dit goed onderbouwde boek de theorie en praktijk van Feng Shui en geeft aan hoe nieuwe energieën en energiestromen gebruikt kunnen worden om liefde en partnerschap te stimuleren en te versterken - en hoe men er zelfs harten mee kan veroveren!Dit boek legt de nadruk- op het belang van een harmonische inrichting van de woning waardoor de ontstane positieve energie optimaal benut kan worden voor het creëren van een goede communicatie tussen de partners en voor het versterken van het liefdesleven. Op deze wijze is het mogelijk om bijvoorbeeld de woonkamer te veranderen in een unieke plek van samenzijn en de slaapkamer om te toveren in een oord van zinnelijkheid.Het is natuurlijk onmogelijk te stellen dat een goede seksuele- of vriendschappelijke relatie valt of staat met de juiste inrichting van de woning. Naast uiterlijke aanpassingen zijn innerlijke veranderen net zo belangrijk. Günther Sator beschrijft verschillende hulpmiddelen niet een stimulerende werking, zoals de invloed van muziek, de kracht van natuurlijke zinnenprikkelende middelen en massage, die ervoor zorgen dat de vriendschappelijke of seksuele energie vrij kan stromen.Feng Shui - Harmonie in liefdeen partnerschap bevat talrijke suggesties en tips voor een sensuele en zinnelijke inrichting van de woning en stimulerende lichaamsoefeningen die seksuele gevoelens kunnen versterken en een goede relatie bevorderen.

Wil je het boek lezen?Feng Shui Harmonie In Liefde En Partners in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur G. Sator. Lezen Feng Shui Harmonie In Liefde En Partners Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN