TEA TREE OLIE COMPENDIUM AROMATHERAPIE

TEA TREE OLIE COMPENDIUM AROMATHERAPIE - Franca Siebers | Warmolth.org

...org. Teatree olie en compendium voor aromatherapie bindwijze: paperback formaat: 14 x 21,5 cm omvang: 96 blz ... Tea tree etherische olie (Melaleuca Alternifolia ... ... . prijs: 9,50 ISBN: 978 90 6556 292 0 . Tea tree olie is een interessant voorbeeld van de vele mogelijkheden, die een essentiële olie biedt op het gebied van de gezondheidszorg. Eigenschappen van Tea Tree olie Ontsmettend, krampstillend, pijnstillend, schimmelwerend, stimulerend, zweetuitdrijvend, pusoplossend en het gaat lelijke littekenvorming tegen. Men gebruikt de olie in zalven en lotions voor reumatische aandoeningen, tand- en kiespijn, zenuwpijn en v ... De 22 beste afbeeldingen van Tea Tree olie | Olie, Tea ... ... . Men gebruikt de olie in zalven en lotions voor reumatische aandoeningen, tand- en kiespijn, zenuwpijn en verstuikingen. Essentiële olie van tea tree is zeer antiseptisch, zelfs in verdunningen. Puur te gebruiken in ... tea tree olie en compendium aromatherapie : tweedehands- en antiekeboeken te koop. Meer dan 600,000 boeken te koop bij honderden verkopers. Melaleuca Alternifolia beter bekend als Tea tree etherische olie is een zeer veelzijdig inzetbare olie en bij vele mensen bekend. En het is een echt manusje van alles. Er bestaan ongeveer 215 verschillende Melaleucasoorten waarvan er 210 uitsluitend in Australië groeien. Tea tree olie (theeboomolie), schimmelwerend,...

INFORMATIE

AUTEUR
Franca Siebers
DIMENSIE
4,93 MB
BESTANDSNAAM
TEA TREE OLIE COMPENDIUM AROMATHERAPIE.pdf

OMSCHRIJVING

Franca SiebersTeatree olie en compendium voor aromatherapiebindwijze: paperback formaat: 14 x 21,5 cm omvang: 96 blz. prijs: 9,50 ISBN: 978 90 6556 292 0 Tea tree olie is een interessant voorbeeld van de vele mogelijkheden, die een essentiële olie biedt op het gebied van de gezondheidszorg. Het gehalte aan werkzame stoffen in een essentiële olie is afhankelijk van teeltwijze, grondsoort, klimaat, oogsttijd, distillatieproces en andere factoren, die de kwaliteit van een olie bepalen. De essentiële olie van de Teatree (Melaleuca alternifolia) waarover dit boekje informatie geeft, komt van speciale plantages en is door de Australische overheid als geneesmiddel goedgekeurd (norm AS 2782 - 1985) waardoor kwaliteit en vaste samenstelling van de bestanddelen zijn gegarandeerd. Robert Tisserand meent dat door de grote antiseptische werking en sterke stimulans op het afweersysteem deze niet huidirriterende essentiële olie blijvend hoog zal scoren in de aromatherapie en dat de vraag naar Teatree olie op de hele wereld sterk zal toenemen. Fytotherapie wordt in Frankrijk aan universiteiten onderricht. Gegevens over onderzoek van Tea tree en andere essentiële oliën door de hoogleraren Dr. Belaiche en Dr. Durrafourd zijn in dit boekje samengevat. De uitgebreide bibliografie van internationale recente werken, onderzoeken en artikelen over aromatherapie voltooien de informatie. Het compendium geeft de gegevens over Teatree olie de nodige context. Het vormt een boekje op zich met veel bruikbare toepassingen van aromatherapie en 125 essentiële oliën in kort bestek.

Wil je het boek lezen?TEA TREE OLIE COMPENDIUM AROMATHERAPIE in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Franca Siebers. Lezen TEA TREE OLIE COMPENDIUM AROMATHERAPIE Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN