Panorama West

Panorama West - Wanda Bommer | Warmolth.org

...erij Nijgh & van Ditmar, 2012, Derde druk, Paperback, 347 pagina's, Nederlands, Roman Panorama West | ISBN 9789038895222 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... Panorama West - Home | Facebook ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Panorama West. door Wanda Bommer. Geef je mening Voltooi je recensie. Vertel lezers wat je ervan vond door dit boek te beoordelen en recenseren. Beoordelen * Je hebt het beoordeeld * 0. 1 ster - Ik vond het niks 2 sterren - Niet leuk 3 sterren - Wel in orde 4 sterren - Ik vond het leuk 5 sterren - Ik vond het geweldig. Bestel nu bij StudyStore Of vergelijk prijzen van 2 webshops. Sale Alert Wensenlijst. EAN: 9789038895222 Panorama West. Het moest een familiefeest op Terschelling worden. Maar ... bol.com | Panorama West, Wanda Bommer | 9789038895222 | Boeken ... . Bestel nu bij StudyStore Of vergelijk prijzen van 2 webshops. Sale Alert Wensenlijst. EAN: 9789038895222 Panorama West. Het moest een familiefeest op Terschelling worden. Maar het liep anders… Martijn valt al zijn hele leven op vrouwen van achtentwintig. Pas als hij zelf veertig is, ontmoet hij de vrouw van zijn leven: Francis (28). Francis heeft beloofd de feestdagen met haar familie op Terschelling door te brengen. Panorama West | Op zoek naar een gave werkplek in Amsterdam-West? In het oude stadsdeelkantoor van De Baarsjes, op de 5e verdieping, verrijst een nieuw ondernemingscollectief. Join now!...

INFORMATIE

AUTEUR
Wanda Bommer
DIMENSIE
6,24 MB
BESTANDSNAAM
Panorama West.pdf

OMSCHRIJVING

Het moest een familiefeest op Terschelling worden. Maar het liep anders…Martijn valt al zijn hele leven op vrouwen van achtentwintig. Pas als hij zelf veertig is, ontmoet hij de vrouw van zijn leven: Francis (28).Francis heeft beloofd de feestdagen met haar familie op Terschelling door te brengen. Met moeite weet zij Martijn over te halen om met haar mee te gaan. Het prille liefdespaar moet op het eiland een vakantiehuisje delen met Francis’ zus en haar gezin. Het te kleine appartement werkt als een snelkookpan waarin de gemoederen binnen de kortste keren hoog oplopen.Martijn probeert het hoofd koel te houden terwijl om hem heen oude vetes worden uitgevochten, nieuwe conflicten ontstaan, en een pijnlijke, verzwegen gebeurtenis uit het verleden de kop opsteekt.

Wil je het boek lezen?Panorama West in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wanda Bommer. Lezen Panorama West Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN