Geluk In Eigen Hand

Geluk In Eigen Hand - E. Faas | Warmolth.org

...Praktische psychologie. Het is gebaseerd op artikelen die eerder in Psychologie Magazine zijn verschenen ... Over mij - Geluk in Eigen Hand ... . Erik Faas, psycholoog en freelance uitgever, heeft ze speciaal voor deze uitgave geredigeerd, herschreven en waar nodig aangevuld. Ik ben Andrea Stadthalter en eigenaar van 'Geluk in eigen hand'. Ik ben coach en mediator op het gebied van transformatieve Life coaching en mediation. Wonen in verschillende landen en werken met verschillende culturen heeft me laten zien hoe taalbarrières, culturen en gedrag kunnen leiden tot misverstanden en conflicten. Dit gaat voor mij hand in hand met klantgerichtheid. Daarom ook niet de traditionele opleiding tot med ... Handen | Spreekwoorden en Gezegden met betekenis ... . Dit gaat voor mij hand in hand met klantgerichtheid. Daarom ook niet de traditionele opleiding tot mediator, maar die tot transformatieve probleemoplosser. Juist het duurzame karakter is voor mij een must. Zelfstandigheid. In de laatste jaren heb ik veel jonge mensen opgeleid tot customer service-medewerkers. Wil je weten hoe ik werk of wil je direct een sessie boeken? Bel me op 06-18 99 74 94 of vul het contactformulier in.. Would you like to know how I work or book a session? Mail me. Möchten Sie wissen, wie ich arbeite oder möchten Sie sofort eine Sitzung buchen? Geluk in eigen hand is je eerste stap om hieruit te komen. In een sessie van twee tot drie uur doorlopen we het proces en komen we tot de kern en de oplossing van je conflict. Samen kijken wij erna wat er onderhuids zeurt. Contact. Van Ogtropweg 24 1949 BA Wijk aan Zee. T: 06-18 99 74 94 E: [email protected] Je leven in...

INFORMATIE

AUTEUR
E. Faas
DIMENSIE
3,29 MB
BESTANDSNAAM
Geluk In Eigen Hand.pdf

OMSCHRIJVING

Geluk is een ongrijpbaar en mysterieus fenomeen. Het overkomt je, de oorzaak van geluk ligt buiten jezelf. Althans zo wordt het vaak gezien. Aansporingen als grijp, pluk of maak je geluk worden dikwijls met enige scepsis en argwaan ontvangen, maar dat is maar ten dele terecht. Want het feit dat je je eigen geluk niet helemaal kunt bepalen, betekent ook weer niet dat je het helemaal niet kunt beinvloeden. Geluk heb je meer in de hand dan meestal wordt vermoed. Daarover gaat dit boek, Geluk in eigen hand. In zeven beknopte hoofdstukken wordt ingegaan op vragen als: Wat is geluk? Hoe gelukkig ben je eigenlijk? Kan geluk zonder ongeluk bestaan? Leidt succes tot geluk? Of leidt geluk juist tot succes? Wat heeft wijsheid met geluk te maken? En wat met intuitie? De hoofdstukken zijn afgewisseld met testjes, tips en interviews. Geluk in eigen hand is het tweede boek in de reeks Praktische psychologie. Het is gebaseerd op artikelen die eerder in Psychologie Magazine zijn verschenen. Erik Faas, psycholoog en freelance uitgever, heeft ze speciaal voor deze uitgave geredigeerd, herschreven en waar nodig aangevuld.

Wil je het boek lezen?Geluk In Eigen Hand in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur E. Faas. Lezen Geluk In Eigen Hand Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN