De Bijbel in 100 verhalen

De Bijbel in 100 verhalen - Van der Land | Warmolth.org

...rect aangesproken omdat ze zelf in de verhalen betrokken worden ... Producten - Kinderbijbel in 100 verhalen - Deze site helpt ... ... . Dat is het unieke van deze uitgave. Deze categorie bevat verhalen uit het Oude Testament (het eerste deel van de bijbel), uit het Nieuwe Testament (het tweede deel van de bijbel), kerstverhalen en vrije verhalen. De verhalen uit de Bijbel zijn leerzaam voor kinderen, en voor volwassenen! Reis door de tijd: van de schepping tot de komst van Gods Koninkrijk. Inclusief Bijbelverwijzingen. De verhalen komen uit de boeken ... Liefdesverhalen en liefdespoëzie in de Bijbel - EO Visie ... . Inclusief Bijbelverwijzingen. De verhalen komen uit de boeken Genesis t/m Openbaring. Het Oude Testament eindigt met het verhaal van Jona. In het Nieuwe Testament volgen er na Pasen nog twaalf verhalen uit Handelingen en Openbaring. De inhoudsopgave geeft duidelijk aan waar de verhalen staan en waar ze in de Bijbel te vinden zijn. Illustraties Home Cadeaus Communie cadeau(s) Kinderbijbel in 100 verhalen ... In deze mooie kinderbijbel maken kinderen al lezend een mooie en spannende reis door de Bijbel. Ze ontdekken wie God is en hoe Hij met zijn volk op weg gaat. Onderweg ontmoeten ze dappere mannen en vrouwen. De Bijbel online lezen doe je op debijbel.nl. Met debijbel.nl brengen het Nederlands Bijbelgenootschap en het Vlaams Bijbelgenootschap de Bijbel dichtbij. Op deze website vind je de Nieuwe Bijbelvertaling (NBV), de Bijbel in Gewone Taal (BGT), de Herziene Statenvertaling (HSV) en vele andere vertalingen. KinderBijbel in 1...

INFORMATIE

AUTEUR
Van der Land
DIMENSIE
12,45 MB
BESTANDSNAAM
De Bijbel in 100 verhalen.pdf

OMSCHRIJVING

'De grote lijnen van de Bijbel in'100 verhalen. Dat is de bedoeling van dit boek. De schrijver vertelt zo dat het niet alleen geschikt is als: leesboek maar ook als voorleesboek. De lezer en de luisteraar voelen zich direct aangesproken omdat ze zelf in de verhalen betrokken worden. Dat is het unieke van deze uitgave.Op verrassende wijze wordt de samenhang en de inhoud van de Bijbel duidelijk. De verhalen worden spannend verteld, ontroerend soms onthutsend, maar ze raken steeds de kern van de boodschap. De verhalen worden voor de kinderen doorzichtig, voor jongeren boeiend en voor volwassenen een nieuwe beleving.

Wil je het boek lezen?De Bijbel in 100 verhalen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Van der Land. Lezen De Bijbel in 100 verhalen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN