In mijn familie

In mijn familie - Wendy Geuverink | Warmolth.org

...ze drager is van het erfelijke borstkankergen BRCA2 ... Er komt darmkanker in mijn familie voor | Thuisarts ... . Inzamelingsactie - Help mijn Biologische Familie om te kunnen leven alsjeblieft... Laten we beginnen bij het begin. Hallo iedereen! Mijn naam is Bart Wellerdieck en ik ben geboren in Colombia in Cali en geadopteerd naar Nederland toen ik nog een baby was. Ik heb sinds mijn tiener jaren contact .. 'In mijn familie - Moeilijke medische keuzes rond ziekte en erfelijke aanleg' van Wendy Geuverink is van belang voor iedereen die voor belangrijke keuzes staat op het gebied van gezondheid. In haar boek beschrijft Wendy Geuverink haar pers ... bol.com | In mijn familie, Wendy Geuverink | 9789020213928 ... ... . In haar boek beschrijft Wendy Geuverink haar persoonlijke verhaal, dat begint als ze eind 2010 te horen krijgt dat ze drager is van het erfelijke borstkankergen BRCA2. 14-jun-2020 - Bekijk het bord "thema ik en mijn familie" van anjobalo op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Thema, Mijn familie, Familie. Mijn eigen muziekbeleving laat zich verdelen in de periodes waarin ik met familie op een bepaalde locatie verbleef. Zo was ik in 1948 in Nederland geboren en ging de familie een driekwart jaar later naar Djakarta, Indonesië. Video Bolsonaro vrijgegeven: 'Ik ga niet toekijken hoe ze mijn familie naaien' In een reactie schrijft Bolsonaro op Facebook dat niets in de video wijst op bemoeienis met de federale politie. 5-jan-2020 - Bekijk het bord "VVE. Uk en Puk. Ik en mijn familie" van ingredia op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Mijn familie, Familie, Thema. Vraag: Mijn vader (84) en zus zijn gebrouilleerd. Nu zit ik met een dilemma: met kerst ben ik jarig en we vierden dat altijd samen. Maar vorig jaar was niet zo'n succes. De familie doet ... Mijn familie beslist. Een goede naam In sommige (wij-)culturen is de eer van de familie, de goede naam van de familie, heel belangrijk. Zelfs zo belangrijk, dat alles wat je doet in het teken staat van het plaatje naar buiten: als de goede naam van de familie maar niet wordt aangetast. Rossi: "Ik zit gelukkig in mijn eigen huis met mijn familie" 19 maart 11:45 0 reacties. De Italiaanse bevolking zit op dit moment al meer dan week thuis in quarantaine. De volledige quarantaine zal in Italië nog duren tot en met 3 april en de bevolking begint het dan ook zwaar te krijgen....

INFORMATIE

AUTEUR
Wendy Geuverink
DIMENSIE
4,12 MB
BESTANDSNAAM
In mijn familie.pdf

OMSCHRIJVING

'In mijn familie - Moeilijke medische keuzes rond ziekte en erfelijke aanleg' van Wendy Geuverink is van belang voor iedereen die voor belangrijke keuzes staat op het gebied van gezondheid. In haar boek beschrijft Wendy Geuverink haar persoonlijke verhaal, dat begint als ze eind 2010 te horen krijgt dat ze drager is van het erfelijke borstkankergen BRCA2. Dit borstkankergen is recent veel bekender geworden door Angelina Jolie, die haar medische keuzes openlijk in de media heeft gedeeld nadat ze zichzelf ook geconfronteerd zag met BRCA. Een BRCA2 genmutatie betekent 60 tot 80% kans op het krijgen van borstkanker en een aanzienlijk verhoogde kans op eierstokkanker. Wendy beschrijft op een indringende manier wat dit voor haar en haar gezin betekent en welke ingrijpende keuzes zij maakt om in haar gezonde lijf diverse malen preventief in te grijpen. Naast haar persoonlijke verhaal en zoektocht beschrijft ze helder wat moeilijke medische keuzes inhouden voor iedereen die geconfronteerd wordt met een erfelijke aanleg of een ziekte met ernstige consequenties. Ze wil door haar verhaal en door informatie en adviezen over onderwerpen als "gedeelde besluitvorming met je arts', 'wil je wel weten of je zelf ook erfelijk belast bent?' en "hoe blijf je goed in contact met je familie, partner en kinderen?' die groep een steun in de rug geven. ''De keuzes die Wendy heeft moeten maken behoren tot de moeilijkste in een mensenleven. Hoe je met deze keuzes omgaat is in dit boek zeer helder en zonder opsmuk verwoord. Maar ook de onverwacht troostrijke contacten of nieuwe kracht waar je zelf over blijkt te beschikken bieden perspectief voor iedereen die in een vergelijkbare situatie terecht komt. Buitengewoon toegankelijk, leerzaam en niet te vergeten ontroerend, omdat het onderwerp ons allemaal raakt: gezondheid.'' - Joop Boezeman (voormalig algemeen directeur A.W. Bruna Uitgevers) en Renée Swaalf (voormalig uitgever non-fictie Uitgeverij Het Spectrum)

Wil je het boek lezen?In mijn familie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wendy Geuverink. Lezen In mijn familie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN