Diagnostiek in de fysiotherapie

Diagnostiek in de fysiotherapie - J C Boiten | Warmolth.org

...eren op de eigen werkwijze als professioneel beroepsbeoefenaar ... Boek: Diagnostiek in de fysiotherapie - Springest ... . De nadruk ligt op logisch redeneren en het onderbouwen van keuzes. In 'Diagnostiek in de fysiotherapie' vindt u een overzicht van het totale fysiotherapeutisch handelen. De verschillende fasen van het fysiotherapeutisch proces komen aan bod, waarbij de focus ligt op samenhang tussen kennis, inzicht, attitude en vaardigheden. Diagnostiek in de fysiotherapie 2e druk is een boek uitgegeven bij Reed Business. ISBN 9789035221130 Voor beroepsbeoefenaren in de gezondheids ... Diagnostiek in de fysiotherapie Download PDF ePUB ... . ISBN 9789035221130 Voor beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg zijn overwegingen en keuzes voorafgaand aan en tijdens handelen van groot belang. Artikelomschrijving. In Diagnostiek in de fysiotherapie vindt u een overzicht van het totale fysiotherapeutisch handelen. De verschillende fasen van het fysiotherapeutisch proces komen aan bod, waarbij de focus ligt op samenhang tussen kennis, inzicht, attitude en vaardigheden. Diagnostiek in de...

INFORMATIE

AUTEUR
J C Boiten
DIMENSIE
11,99 MB
BESTANDSNAAM
Diagnostiek in de fysiotherapie.pdf

OMSCHRIJVING

In 'Diagnostiek in de fysiotherapie' vindt u een overzicht van het totale fysiotherapeutisch handelen. De verschillende fasen van het fysiotherapeutisch proces komen aan bod, waarbij de focus ligt op samenhang tussen kennis, inzicht, attitude en vaardigheden. Het handelen en de werkwijze van de fysiotherapeut staan steeds in relatie tot het proces van probleemoplossing. In elke fase staat methodisch werken centraal. In deze nieuwe druk is er speciale aandacht voor klinisch redeneren en het gebruik van meetinstrumenten. Daarbij stimuleren de auteurs het bewust handelen - eerst denken, dan doen - tijdens alle fasen van het handelen. Ook shared decision making en ondersteuning van zelfmanagement komen aan de orde. Tevens is het KNGF-beroepsprofiel toegevoegd met de competentiegebieden van de fysiotherapeut volgens het CanMEDS-model. Op het gebied van wet- en regelgeving en het systeem van kwaliteitsregistratie is het boek geactualiseerd.'Diagnostiek in de fysiotherapie' is een onmisbaar boek voor fysiotherapeuten en studenten fysiotherapie. Het biedt een kader om kritisch te reflecteren op de eigen werkwijze als professioneel beroepsbeoefenaar. De nadruk ligt op logisch redeneren en het onderbouwen van keuzes. Daarbij wordt de relatie tussen patiënt/cliënt en fysiotherapeut opgevat als een functionele samenwerkingsrelatie.De auteurs zijn allen fysiotherapeut. Jeannette Boiten, Ton Brouwer en Floor Uilenreef-Tobi hebben jarenlange ervaring als docent bij verschillende opleidingen. Marije Bunskoek, Aline van der Feen en Alexandrine Schimmelpenninck van der Oije zijn werkzaam in de zorg.Het volledige boek is ook digitaal beschikbaar met samenvattingen en toetsvragen per hoofdstuk en interessante en verdiepende links.

Wil je het boek lezen?Diagnostiek in de fysiotherapie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J C Boiten. Lezen Diagnostiek in de fysiotherapie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN