Het geluk van de brug

Het geluk van de brug - Kees Fens | Warmolth.org

...es FensIn zijn fijnzinnige overpeinzingen, speciaal opgetekend voor het maandblad van het Genootschap Amstelodamum, keert Fens in werkelijkheid en in gedachten terug naar de buurt van zijn jeugd in Oud-West ... Nieuw stukje Singelpark: de laatste brug ligt op zijn plek ... ... . Hij haalt herinneringen op aan het rooms-katholieke leven in en rond de Chassékerk, wandelingen naar de rand van de stad en bekende Amsterdammers, onder wie ... Het geluk van de brug het Amsterdam van Kees Fens. Kees Fens . Derde druk In zijn fijnzinnige overpeinzingen, speciaal opgetekend voor het maandblad van het Genootschap Amstelodamum, keert Fens in werkelijkheid en in gedachten terug naar de buurt van zijn ... bol.com | Het geluk van de brug, Kees Fens | 9789059375079 ... ... . Kees Fens . Derde druk In zijn fijnzinnige overpeinzingen, speciaal opgetekend voor het maandblad van het Genootschap Amstelodamum, keert Fens in werkelijkheid en in gedachten terug naar de buurt van zijn jeugd in Oud-West. ... Het geluk van de brug: het Amsterdam van Kees Fens: Amazon.es: Kees Fens: Libros en idiomas extranjeros Bekijk het profiel van Samantha Pluim op LinkedIn, de grootste professionele community ter wereld. Samantha heeft 2 functies op zijn of haar profiel. Bekijk het volledige profiel op LinkedIn om de connecties van Samantha en vacatures bij vergelijkbare bedrijven te zien. De Na-Druk-Geluksbrug (brugnummer 696) is een vaste brug in Amsterdam.. De brug is zorgt voor de verbinding tussen het Burgerweeshuispad en het terrein rondom het Olympisch Stadion.Het overspant hier de Stadiongracht.De brug kent geen openbaar vervoer, maar is wel geschikt voor alle verkeer, al is dat alleen toegestaan in noordelijke richting. Bridge, Amsterdam NL, Project Team: René van Zuuk, Client: Municipality of Amsterdam, Start of design: 2004, Completion: 2010, Floor area: 940 m², Cost: €1.974.000 De Na-Druk-Geluk-Brug is onderdeel van de vernieuwde openbare ruimte rondom het vernieuwde Olympisch Stadion in het Noord-Zuid as gebied van Amsterdam. In materialisering en vormgeving heeft de brug een geheel eigen […] Het geluk van de brug. Het Amsterdam van Kees Fens. Amsterdam 2008. Nabij. Amsterdam/Antwerpen 2008. Het volmaakte kleine stukje. Keuze Joost Zwagerman. Amsterdam 2009. De hemel is naar beneden gekomen. Een keuze uit de literaire nalatenschap, redactie en samenstelling Erik van den Berg en Arjan Peters. Amsterdam 12010. LEIDEN - Maandagmiddag is de vierde van de in totaal vijf singelparkbruggen geplaatst. De Hapynionbrug - oftewel de brug van geluk - verbindt het Utrechtste Veer meer de Kaarsenmakerstraat. Bestel Het geluk van de brug Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies...

INFORMATIE

AUTEUR
Kees Fens
DIMENSIE
5,77 MB
BESTANDSNAAM
Het geluk van de brug.pdf

OMSCHRIJVING

Derde drukIn zijn fijnzinnige overpeinzingen, speciaal opgetekend voor het maandblad van het Genootschap Amstelodamum, keert Fens in werkelijkheid en in gedachten terug naar de buurt van zijn jeugd in Oud-West. Hij haalt herinneringen op aan het rooms-katholieke leven in en rond de Chassékerk, wandelingen naar de rand van de stad en bekende Amsterdammers, onder wie Schelto Patijn, Rinus Michels en Lucebert. En hij beschrijft zijn fascinatie voor de talrijke bruggen die de verschillende buurten van Amsterdam met elkaar verbinden. Met een oog voor details en een poëtisch hart laat hij de stad en zijn inwoners net weer anders zien dan we hen kennen.Kees Fens (1929-2008) was emeritus hoogleraar moderne Nederlandse letterkunde aan de Radbouduniversiteit in Nijmegen en schreef bijna veertig jaar over literatuur in de Volkskrant.

Wil je het boek lezen?Het geluk van de brug in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kees Fens. Lezen Het geluk van de brug Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN