Voetbalgeschiedenis Deel 3

Voetbalgeschiedenis Deel 3 - Frans van den Nieuwenhof | Warmolth.org

...ur Frans van den Nieuwenhof in Voetbal International voor het eerst de complete geschiedenis van het Nederlandse voetbal uitvoerig beschreven ... Voetbalgeschiedenis Deel 3 van Frans van den Nieuwenhof ... ... . De meest opmerkelijke clubs, mensen en gebeurtenissen staan centraal in deze reeks van vier boeken. Deel 1 belicht de periode 1889-1924 waarin voetbal nog een elitesport was, deel 2 behandelt ... Voetbal is een wereldwijd populaire balsport waarbij twee ploegen van elf spelers moeten proberen de bal in het doel van de tegenstander te krijgen. De bal mag met ieder deel van het lichaam gespeeld worden, met uitzondering van armen en handen (behalve bij de inworp).In de praktijk word ... Voetbalgeschiedenis / Deel 3 , Frans van den Nieuwenhof ... ... . De bal mag met ieder deel van het lichaam gespeeld worden, met uitzondering van armen en handen (behalve bij de inworp).In de praktijk wordt vooral met de voet gespeeld en met het hoofd gekopt.Ook moet de bal te allen tijde speelbaar blijven en ... Voetbalgeschiedenis Deel 3. Met het oog op het 125-jarig bestaan van de KNVB heeft auteur Frans van den Nieuwenhof in Voetbal International voor het eerst de complete geschiedenis van het Nederlandse voetbal uitvoerig beschreven. De meest opmerkelijke clubs, mensen en gebeurtenissen staan centraal in deze reeks van vier boeken. Deel 1 belicht de periode 1889-1924 waarin voetbal nog een ... Voetbalgeschiedenis / Deel 3 van Frans van den Nieuwenhof...

INFORMATIE

AUTEUR
Frans van den Nieuwenhof
DIMENSIE
11,74 MB
BESTANDSNAAM
Voetbalgeschiedenis Deel 3.pdf

OMSCHRIJVING

Met het oog op het 125-jarig bestaan van de KNVB heeft auteur Frans van den Nieuwenhof in Voetbal International voor het eerst de complete geschiedenis van het Nederlandse voetbal uitvoerig beschreven. De meest opmerkelijke clubs, mensen en gebeurtenissen staan centraal in deze reeks van vier boeken. Deel 1 belicht de periode 1889-1924 waarin voetbal nog een elitesport was, deel 2 behandelt het tijdvak tussen 1924 en de jaren vlak na de Tweede Wereldoorlog waarin de eerste stappen richting profvoetbal werden gezet en in dit deel 3 de verdere verankering van het betaalde voetbal in de samenleving tot de opkomst van Johan Cruijff en de eerste Europese successen van Ajax, Feyenoord en PSV.

Wil je het boek lezen?Voetbalgeschiedenis Deel 3 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frans van den Nieuwenhof. Lezen Voetbalgeschiedenis Deel 3 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN