Ankertjes 349 - Lyme

Ankertjes 349 - Lyme - Willem Jacobs | Warmolth.org

...kte'. - Covers in detail Lyme's leading symptoms and co-infections, including immune dysfunction, sleep disorders, chronic pain and neurodegenerative disorders - pro­viding a unique functional and integrative health care model, based on the most up-to-date scientific research, for physicians and health care providers to effectively treat Lyme and other chronic illnesses ... Lyme - Willem Jacobs - (ISBN: 9789020208412) | De Slegte ... . Lyme door Jacobs, Willem, EAN 9789020208412. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Lyme | ISBN 9789020208412 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Heb je Lyme? Daar ben je mooi jarig mee. Als zo'n geniepig kruipertje zich eenmaal ik je huid heeft vastgezet, kan dat zomaar je leven veranderen. Wat een o ... De spirituele dimensie van de ziekte van Lyme - Top Honderd ... . Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Lyme | ISBN 9789020208412 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Heb je Lyme? Daar ben je mooi jarig mee. Als zo'n geniepig kruipertje zich eenmaal ik je huid heeft vastgezet, kan dat zomaar je leven veranderen. Wat een op de vier teken is besmet met Lyme. En als het tegen zit, wordt Lyme chronisch. Dan is het geen gewone infectie meer, maar een 'multisysteemziekte'. Wat kun je het beste doen na een tekenbeet en...

INFORMATIE

AUTEUR
Willem Jacobs
DIMENSIE
12,44 MB
BESTANDSNAAM
Ankertjes 349 - Lyme.pdf

OMSCHRIJVING

Dit Ankertje zet op een rij waar het bij Lyme om gaat. Wat is het voor ziekte, waarom krijg je het en hoe kom je er vanaf? Hoe kun je Lyme natuurlijk behandelen? Wat doet het met je als mens?Heb je Lyme? Daar ben je mooi jarig mee. Als zo'n geniepig kruipertje zich eenmaal ik je huid heeft vastgezet, kan dat zomaar je leven veranderen. Wat een op de vier teken is besmet met Lyme. En als het tegen zit, wordt Lyme chronisch. Dan is het geen gewone infectie meer, maar een 'multisysteemziekte'. Wat kun je het beste doen na een tekenbeet en als die rode plek verschijnt? Wat is wijs en verstandig als antibiotica van de huisarts niet helpen? Dit boekje zet op een rij waar het bij Lyme om gaat. Wat is het voor een ziekte, waarom krijg je het en hoe kom je er vanaf? Welke testen zijn (niet) goed? Wat zijn de voor- en nadelen van antibiotica? Hoe kun je Lyme natuurlijk behandelen? Wat zijn de onbekende achtergronden van Lyme en wat doet het met je als mens?

Wil je het boek lezen?Ankertjes 349 - Lyme in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willem Jacobs. Lezen Ankertjes 349 - Lyme Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN